IJskarten in de Uithof  De Uithof in Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Gierende banden, opspattend ijs en adrenaline: ijskarten in de Uithof!

Henriëtte, van Travel around with me, is wezen ijskarten in de Uithof en neemt je graag mee in dit avontuur. Momenteel is deze spectaculaire kartbaan weer geopend! Gierende en slippende banden, opspattend ijs, power en adrenaline: dat is ijskarten! In Den Haag wordt ieder jaar aan het einde van het schaatsseizoen de schaatsbaan omgetoverd tot een racetrack. Van 30 maart tot en met 11 juni kunnen kartliefhebbers, adrenaline junkies en adventure seekers terecht op de kartijsbaan in de Uithof in Den Haag. Je kan kiezen voor 1, 2 of 3 heats en als je met een groep bent kan je kiezen voor een tof arrangement zoals: The Fast and the Furious, Tokio Drift of Need for Speed.

IJskarten in de Uithof 

IJskarten in de Uithof 

Henriëtte: “Het is belangrijk dat je 30 minuten voor je heat start aanwezig bent zodat je een helm kan passen en je outfit voor het karten aan kan trekken. Vergeet niet je actioncam mee te nemen als je die hebt, die kan je bevestigen op je helm. Ik hou van avonturen beleven, de thrill opzoeken, PK’s, ronkende motors en gas op die lolly! Wij waren er toevallig tijdens een bedrijfsfeest met alleen maar mannen: gegarandeerd extra spektakel dus op het ijs. De eerste paar rondes moest ik het even onder de knie krijgen. Je moet gewoon even aanvoelen hoe de kart stuurt en wat het effect is in de bochten. Als je dat eenmaal weet kan je vol gas over de ijstrack sturen. Echt een super toffe ervaring! Oh en een tip na mijn persoonlijke race avontuur, neem iets van een bril mee voor beter zicht en bescherming tegen het opspattende ijs”.

Henriëtte is een echte single avonturier die ook van ontspanning houdt. Zoals je leest is ze gefascineerd door het onbekende en gedreven door het avontuur dat onderweg zijn brengt. Zoals Henriëtte graag zegt: “never a dull moment!”. Ze houdt ook van lokale festivals, gaat op zoek naar bijzondere bezienswaardigheden en unieke hotspots voor een drankje. Een echte adventure blogger! Haar avontuurlijke verhalen lees je op haar blog Travel around with me.

Natuurlijk heeft Henriëtte haar actioncamera meegenomen en dit leverde een tof filmpje op van het ijskarten. Ben jij na het lezen van Henriëttes ijskart avontuur net zo benieuwd als wij en wil je ook een echt avontuur aangaan? Je kunt 7 dagen per week ijskarten, van 30 maart 2018 tot en met 11 juni 2018.

IJskarten in de Uithof 
IJskarten in de Uithof 

Meer informatie over IJskarten in De Uithof

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 16:00 tot 22:00 uur, vrijdag 16:00 tot 23:00 uur. Zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.
Adres: Jaap Edenweg 10 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De Uithof in Den Haag is meer dan een indoor ski- en snowboardbaan at

    […] van Travel around with me, is wezen ijskarten in de Uithof en schreef voor Chapter Adventure een artikel over de spectaculaire kartbaan weer geopend! Gierende en slippende banden, opspattend ijs, power […]

  • Leave a Reply