Jamey Bennett
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Neerploffen in een chesterfield doe je bij Jamey Bennet

Jamey Bennett staat toch wel bekend als dé plek waar je neerploft in een chesterfield met een gin & tonic in je hand, en laten we daar heel erg van houden! Zo is de aarbeien mojito een echte aanrader. Meer een tequila liefhebber? Dan is er ook de margarita aardbei!
Café restaurant Jamey Bennett is gelegen aan de gezellige Plaats in het centrum van Den Haag, omgeven door het Binnenhof, het Mauritshuis, de Koninklijke Schouwburg, het Theater Dilligentia, de Gevangenpoort en het Paleis Noordeinde. ’s Zomers kan je heerlijk vertoeven op het grote terras, een heerlijke rustige plek met een prachtig uitzicht op de oude binnenstadspanden en de Hofvijver.

Bij Jamey Bennett kan je terecht om te genieten van heerlijke gerechten. Er is genoeg keus op de lunchkaart. Ga voor een lekkere sandwiches van het menu. Heb je ’s avonds zin om meerdere gerechten te eten? Deel ze dan met elkaar! Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij raden de gyoza’s zeker aan: kleine dumplings met kimchi mayonaise. De dinerkaart staat vol kleinere gerechten die je samen kunt delen. De rauwe tonijn pizza met truffel mayonaise is echt een aanrader, maar ook het ‘kippetje’ is erg lekker! Het smaakt hier allemaal voortreffelijk.

Eigenlijk kan je bij Jamey Bennett terecht op ieder moment van de dag. De dag beginnen met een verse jus d’orange en afsluiten met een slaapmutsje. Of heb je trek in koffie? De barista maakt de lekkerste koffie voor je klaar. Er staan veel mooie wijnen op het menu, ze bieden diverse specialbieren, spannende cocktails en mooie gin & tonic’s! Wij zijn verkocht.

Jamey Bennett

Jamey Bennett

Heb je zin om luxer te eten? Ga dan naar Jamey Bennett!

Meer informatie over Jamey Bennet

Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend van 9:00 tot 23:00 uur.
Adres: Plaats 11 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply