king kong hostel
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

King Kong hostel in de hipste straat van Rotterdam

King Kong hostel is niet zomaar een hostel. Dit hostel is ontzettend leuk ingericht en tevens heel erg schoon. Naast slapen kan je ook heerlijk ontbijten of lunchen bij deze hotspot. Er is genoeg ruimte om heerlijk te zitten en te genieten van hun menu en de omgeving.

King Kong Hostel heeft een smakelijke kaart. Voor slechts €9,50 kun je bij de internationale bewoners aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet, waar je tot 11 uur van kunt genieten. Je kan ook ‘A la carte’ eten, waar je uit heerlijke ontbijtgerechten kunt kiezen. Ook hebben ze een lunchkaart. Waar je bijvoorbeeld kan kiezen zijn de tosti’s, taco’s en wraps. Simpel, maar heerlijk! Zo nam ik de zoete aardappel waarbij ik echt mijn vingers kon aflikken, zo lekker was het! Ook kan je bij King Kong hostel borrelen. Je kunt wel kiezen uit 22 verschillende soorten bieren! Ook de selectie wijn is indrukwekkend. Aanvullend zijn er natuurlijk lekkere borrelhapjes te kiezen.
king kong hostel

King Kong Hostel

Het hostel heeft zo’n 25 kamers en 150 bedden. De gemiddelde reiziger die verblijft is tussen de 25 en 35 jaar. Op iedere kamer tref je een platenspeler aan met een aantal platen. En, nog belangrijker, een grote regendouche. En dan heb je ook nog de zolder: een ruimte die eruit ziet als een loft met allemaal leuke hoekjes. De prijzen van de kamers zijn vanaf zo’n honderd euro, maar een los bed op de geweldige zolder heb je al voor zestien euro. Daarbij kun je in de kelder ook nog eens onbeperkt koffie en thee pakken. Leuk weetje over de naam King Kong: oprichter Ron Sterk, ook de oprichter van café de Witte Aap, naast King Kong, wilde graag de ‘apennaam’ doorzetten.

king kong hostel

Meer informatie over King Kong Hostel Rotterdam

Openingstijden: Dagelijks geopend
Adres: Witte de Withstraat 74, Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply