Hop en Stork
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

De meest lekkere chocolade en koffie bij Hop en Stork

Hop en Stork is the place to be als je houdt van goede koffie, lekkere chocolade en echte patisserie. Behalve het feit dat je hier lekker even kunt gaan zitten om bij te komen van het shoppen in de stad, kan je hier ook terecht voor een workshop of een high tea.

Laat je niet afleiden door de buitenkant van Hop en Stork: van buiten krijg je het vermoeden dat ze hier alleen chocolade verkopen, maar zoals ik al benoemde kan je hier voor terecht voor veel meer. Ik plofte hier neer op een zondagmiddag en bestelde samen met mijn vriend een cappuccino. In eerste instantie vond ik het wat aan de hoge prijs, maar toen ik zag wat je er allemaal bij kreeg, bleek het het allemaal waard te zijn. Je krijgt namelijk een chocolade mousse en een paar stukjes chocolade uit hun eigen chocolatier bij je warme drank. Een hele goede manier om op deze wijze kennis te maken met de producten die ze hier verkopen!

Toen ik mijn bestelling doorgaf aan de medewerker van Hop en Stork liet ze ons nog even zien welke taarten ze die dag aanbood. Helaas zaten wij bomvol van de lunch, dus de zoetigheden sloegen we over, maar ik kan je vertellen: het zag er meer dan lekker uit.

A post shared by Hop en Stork (@hop_en_stork) on

Heb je zin om thuis te genieten van de chocolade of van de patisserie? Geen zorgen: je kunt de producten allemaal kopen om thuis op te eten, of om natuurlijk cadeau te geven. Hoe leuk is dat? Met veel aandacht wordt alles hier geserveerd, niet alleen de koffie en alles dat je erbij krijgt, maar ook als je iets koopt voor thuis met je dat er veel aandacht aan wordt besteedt.

Meer informatie over Hop en Stork

Openingstijden: Beiden vestigingen hebben dezelfde openingstijden. Ze zijn de meeste dagen tussen 10:00 en 18:00 geopend.
Adres: Lijnmarkt 1, Utrecht en Passage 82, Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply