Served in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Koffie- en lunchzaak Served in Rotterdam is echt het bezoeken waard!

Een nieuwe hotspot in town: Served in Rotterdam. Op de Coolsingel zit de koffie- en lunchzaak Served sinds maart gevestigd. Vanaf het eerste moment was ik al benieuwd naar dit nieuwe plekje op de Coolsingel en onlangs bracht ik een bezoekje!

Na het sporten ben ik wezen ontbijten bij Served. Dit is ook precies wat Paul, de eigenaar, wil aanbieden. Een toegankelijke plek waar je gezond en lekker kunt eten. Paul heeft 10 jaar bij een cateringbedrijf gewerkt en heeft nu zijn eerste horecazaak geopend. Served zit dan ook op een ideale locatie waar veel doorstroom is. Of je nu van het sporten komt, langs fietst of de metro uitloopt: je kan altijd gemakkelijk naar Served toe om hier heerlijk te eten.

Bij Served kun je echte verse smoothies bestellen, ze worden ter plekken gemaakt, en niet van te voren. En ja geloof mij, dit proef je! Ik vind de smoothies heerlijk vers, gezond en fris smaken. Bij Served hebben ze het concept all day breakfast, maar natuurlijk kan je er ook lunchen. Er is veel keuze, zo kan je gaan voor de Griekse yoghurt met fruit en granola of de verschillende sandwiches. En het allerbeste is: je kunt hier je eten rustig opeten maar óók meenemen. Handig!

Served in Rotterdam

Served in Rotterdam

Het Instagramwaardige interieur bij Served in Rotterdam

Dit plekje is van top tot teen helemaal gestyled door eigenaar Paul zelf. Het is super tof ingericht: van de bar tot aan de toiletten! Het is strak met een kleine industriële touch, maar vooral modern. Het is zó tof ingericht dat je je perfecte Instagram foto kunt maken met de mooie muurkleur op de achtergrond. 

Served in Rotterdam

Served in Rotterdam

Wat ik ideaal vind: Served is vanaf 7.00 uur in de ochtend al geopend! Kan je precies voor je werk even een heerlijk ontbijtje halen.

Meer informatie over Served in Rotterdam

Adres: Coolsingel 8 in Rotterdam
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur, zaterdag en zondag geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply