Koffiebranderij Boon
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Koffiefans opgelet: verse bonen en koffie koop je bij koffiebranderij Boon

Koffiebranderij Boon Den Haag is gelegen in de Prinsestraat, gevestigd in een klein en knus pand. Je kunt hier terecht voor het kopen van koffiebonen die hier worden gebrand en je kunt hier koffie drinken. Volgens een slow roast methode worden de bonen hier vers geroosterd. En hoe leuk, er staan verschillende soorten koffies afkomstig uit diverse landen op de menukaart.

Bij binnenkomst werd ik direct vriendelijk begroet door de eigenaar van koffiebranderij Boon, Ad. Samen met Lianne runt hij deze plek. Het tweede dat me opviel was de heerlijke geur van verse koffiebonen. We hadden een fijne plek gekozen met uitzicht op de Prinsestraat, waar het druk was. Een heerlijk uitzicht. Ik koos voor een cappuccino met sojamelk en Daisy koos een thee met jasmijnparels, wat heel origineel was.

Koffiebranderij Boon Koffiebranderij Boon

Koffiebranderij Boon is niet echt een koffiezaakje waar je met veel man koffie kunt drinken. Er is ruimte voor een aantal man, en dat maakt deze plek zo knus. Je kan het beter een branderij noemen waar je toevallig ook een kopje koffie kunt drinken. Gedurende de hele dag komen hier klanten naar binnengelopen om koffiebonen te kopen voor thuis. Er is heel veel keuze bij koffiebranderij boon. Ook als je thuis (nog geen) apparaat hebt dan is dat geen ramp: je kan hier een French press kopen of een percolator, zodat je thuis kan genieten van de verse koffiebonen van koffiebranderij Boon.

Koffiebranderij Boon

Koffiebranderij Boon

Heb je zin in wat zoets? Goed nieuws, ze verkopen bij koffiebranderij Boon Den Haag ook heerlijke chocolade. Ik koos de 75% pure chocolade die afkomstig is uit de Dominicaanse Republiek van chocolade makers: de bonen zijn direct ingekocht bij de boeren, de chocolade makers branden hun bonen zelf en het allerleukste vind ik dat de bonen worden vervoerd met een zeilboot vanuit de Dominicaanse Republiek op basis van windkracht. Duurzamer kan bijna niet!

Meer informatie over koffiebranderij Boon Den Haag

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 18:00, zaterdag van 10:00 tot 17:00 en op zondag is koffiebranderij Boon Den Haag geopend van 13:00 tot 17:00
Adres: Prinsestraat 114 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 4x de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum at

    […] hotspots in Den Haag centrum! Bij binnenkomst word je heel vriendelijk begroet door de eigenaar van koffiebranderij Boon. Tevens ruik je meteen de geur van de verse koffiebonen, wat heerlijk is. De cappuccino met […]

  • Leave a Reply