Kroket Loket
Den-Haag, Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Het Kroket Loket

Gespot in Den haag: Het Kroket Loket! Maar ook in de Markthal in Rotterdam! Twee broers, uit een horeca familie, zijn samen de eerste kroketten winkel in Nederland begonnen. En natuurlijk hebben wij deze handgemaakte kroketten even geproefd en wat smaken ze heerlijk!

Kroket eten bij het Kroket Loket

Bij het Kroket Loket kan je kiezen uit maar liefst 11 verschillende soorten kroketten. Ik wist niet dat een kroket zo divers kon zijn! De oprichters van het Kroket Loket maken deze ragouts van verschillende soorten ingredi├źnten zoals truffelpaddenstoel, pekingeend, kaas, groenten, garnaal en natuurlijk rundvlees, voorzien van een mooi krokante jasje. Iedere maand zal er een speciale kroket op het menu staan: ‘kroket van de maand’.

Alle sauzen maken ze hier helemaal zelf. Zoals drie soorten mosterd en bijvoorbeeld een lekkere truffel-, paprika- of mosterdmayonaise. Zin in een broodje kroket? Dat kan natuurlijk ook! Op een wit of bruin puntje. Behalve kroketten serveert deze nieuwe hotspot ook heerlijke taarten en koffie.

kroket loket

De winkel heeft een ouderwetse look in een hip jasje gekregen. Een echt loket waar je je kroketten kunt afhalen. Aan tafeltjes kan je genieten van je kroket. Kan je niet kiezen tussen alle smaken? Ga dan voor de proeverij met zes minikroketjes. En als je wilt kun je zelfs thuis genieten van de handgemaakte kroketten. Je krijgt dan gewoon een doosje met de ingevroren exemplaren mee. Mis je de zelfgemaakte saus erbij? De sauzen zijn ook los te koop. Ze zijn niet alleen aan de Papestraat in Den Haag te vinden, ook kan je een heerlijk kroketje scoren bij het Kroket Loket in de Markthal in Rotterdam!

Waar ga jij binnenkort een kroketje eten? In Den Haag of Rotterdam?

Meer informatie over Het Kroket Loket

Openingstijden: Maandag tot en met zondag 11:00 – 18:00 uur. Donderdag en vrijdag is het Kroket Loket tot 20.00 uur open. De Markthal is maandag tot en met zondag 10.00 – 20.00 uur open. Vrijdag tot 21.00 uur en zondag 12.00 tot 18.00 uur.
Adres: Papestraat 21 Den Haag en Markthal Rotterdam

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply