La Bodeguita Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Nieuwe uitdaging? Ga op dansles bij La Bodeguita Den Haag

Zin om een keer dansles te volgen? Omdat je dansen onwijs leuk vindt of omdat je uit je comfortzone wilt stappen? Of met je vriend, want jullie willen iets nieuws uitproberen? Ga dan eens een salsa, bachata of kizomba les volgen bij La Bodeguita Den Haag! Je wordt onwijs vrolijk van de muziek, je leert je heupjes soepeler bewegen en je bent gezellig aan het dansen met andere mensen.

In Den Haag zit de dansschool La Bodeguita, verstopt in de Molstraat en zeker de moeite waard om een keer een proefles te volgen! Ze geven hier danslessen van beginners tot gevorderden. De danssoorten die je kan volgen zijn Salsa, Kizomba & Bachata. Salsa komt je misschien bekend voor, maar geen idee wat je doet bij deze dansstijlen? Wij hebben zelf de verschillende danslessen gevolgd en vertellen het je!

De verschillende dansstijlen bij La Bodeguita

Salsa
Salsa is een verzamelnaam voor een scala aan muzikale stijlen die uit verschillende gedeelten van Amerika komen. Zo heb je bijvoorbeeld de romantische salsa, maar ook de straatsalsa; de wat ruigere variant. Benieuwd? Bekijk hier een salsa filmpje.

Bachata
Bachata is een populaire Latijns Amerikaanse dans uit de Dominicaanse Republiek. Een heerlijke sensuele dans met een kleine, steeds terugkerende beweging en waarbij je dicht tegen je partner aan danst. Wij hebben een filmpje voor je waardoor je een betere indruk krijgt.

Kizomba
Kizomba is een zwoele en sensuele dans, deze is afkomstig uit Angola. De kizomba kan op vele manieren gedanst worden: langzaam of juist sneller op semba muziek. Benieuwd naar deze dans? Bekijk hier een kizomba filmpje.

La Bodeguita Den Haag

Dansles bij La Bodeguita Den Haag

Een dansles volgen kan echt iedereen. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet kan, daar is het immers dansLES voor ;). Elke les wordt je steeds beter, de stapjes begin je uit je hoofd te kennen en je heupen worden lekker soepel. Dansen is ook nog eens heel leuk om te leren, het is gezellig en ik word er zelf ook nog eens heel vrolijk van! Echt iedereen kan dansen, als je er maar lol in hebt.

Leuk! Maar ik heb geen partner… Geen probleem. Bij La Bodequita kan je lessen volgen mét en zonder partner. Gedurende de les wissel je namelijk vaak van partner waardoor je iedere keer met iemand anders danst. Ga je met je vriend, omdat jullie samen een nieuwe uitdaging wilde, je hoeft niet te switchen. Mag wel, hoeft niet.

Ik ben enthousiast! Maar voor welke dans ga je nu? Wil jij een klassieke en bekende dans leren, dan raden wij Salsa aan. Een dans die je ook kan toepassen met uitgaan is Bachata, leuk met dat ene extra voetstapje. Houd je meer van een sensuele dans, dan zou ik voor Kizomba gaan.

Komt een dansles volgen op jouw to do list? Of deed jij al dansen?

Meer informatie over La Bodeguita Den Haag

Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend op wisselende tijden.
Adres: Molstraat 32 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply