La Cazuela
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Heerlijke tapas en traditioneel genieten bij La Cazuela

Op de Proveniersstraat in Rotterdam zit op de hoek het restaurant La Cazuela. Een klein, lief restaurant dat op het eerste gezicht niet opvalt, maar waar je heerlijk kunt eten! De gerechten zijn gebaseerd op de Mediterraanse keuken.

Mijn vriendin en ik waren op zoek een restaurant in Rotterdam waar we heerlijk, traditioneel tapas konden eten. We kwamen uit bij het tapasrestaurant La Cazuela. Dit restaurant heeft geen hip en trendy uiterlijk maar juist een enorm traditioneel gevoel, voor ons een reden om naar binnen te lopen en ons te laten verrassen met de gerechten uit de Mediterraanse keuken.

Tapas bij La Cazuela

Je kan verschillende tapas gerechten bestellen, maarLa Cazuela is gespecialiseerd in vis- en groentegerechten. Wat ik helemaal leuk vond om te zien was dat veel van de gerechten vegetarisch zijn waardoor ze ook een compleet veganistisch diner aan kunnen bieden. Dubbele punten voor dit tapas restaurant!

Mijn vriendin en ik kozen voor het gevarieerde tapasmenu dat bestaat uit twee gangen met vlees, vis en vegetarische gerechten. Je hoeft nog niet te kiezen of je een toetje naderhand wil. Wil je nog iets extra bijbestellen? Geen probleem, dat kan. We wilden verrast worden door dit restaurant, maar we kozen toch voor de klassieker: carpaccio classico met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. De carpaccio kan ook geserveerd worden in het tapasmenu.

La Cazuela La Cazuela

La Cazuela is een heerlijk traditioneel restaurant met personeel dat je hielp met veel passie voor het vak. Nu het zomer is, is het extra leuk om te vermelden dat je ook heerlijk op het terras kunt zitten buiten. Zo waan je je helemaal in de Mediterraanse sferen!

Meer informatie over La Cazuela in Rotterdam

Openingstijden: Dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur, de keuken is geopend tot 22.00 uur. Zin in een late night borrel? Dan kun je gewoon blijven zitten bij La Cazuela!
Adres: Proveniersstraat 38 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply