Juffrouw van Zanten Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Lekker: brunch bij Juffrouw van Zanten Rotterdam

In mijn zoektocht naar een gezellige, leuke plek waar je gezond kan eten en waar je in Rotterdam niet vier euro per uur kwijt bent aan parkeergeld, kwam ik uit bij deze fijne spot in de opkomende wijk Kralingen: Juffrouw van Zanten Rotterdam.

In de leuke buurt Kralingen, op de nog leukere Lusthofstraat vind je Juffrouw van Zanten Rotterdam. Een gezellig zaakje waar je even alles om je heen kunt vergeten, terwijl je geniet van een lekkere kop koffie met mini Tony Chocolony erbij. Bij Juffrouw van Zanten willen ze dat je even oplaad, zodat je weer met volle energie naar buiten stapt. Dit doen ze door fijne ontbijtjes, lunches en sapjes voor je te serveren. Ze kiezen hierbij voor bewuste producten, die zoveel mogelijk lokaal en biologisch zijn, om hiermee het milieu minimaal te belasten.

Juffrouw van Zanten Rotterdam

Iedereen is welkom bij Juffrouw van Zanten! Als je alleen bent en wilt werken, kan je het beste boven gaan zitten. Heb je je kindjes bij je en wil je toch ook rustig van je heerlijke eten genieten, ga dan beneden zitten. Ik was samen met een vriendinnetje dus wij zaten gezellig in het midden van de zaak, op de bankjes.

Juffrouw van Zanten Rotterdam

Juffrouw van Zanten is heel goed ingesteld op de kleinste bezoekers, want je treft allemaal veilig speelgoed waar ze zichzelf mee kunnen entertainen. De tafels hebben een speciaal vakje waar je een bakje met speelgoed in kunt plaatsen, zodat je ongestoord kunnen genieten van een welverdiende lunch. Geen vervelende trappen en genoeg ruimte om je kinderwagen neer te zetten. Ze hebben zelfs een gezinstoilet waarbij je een klein en een groot toilet in een hebt, met uiteraard voldoende ruimte om je baby te verschonen.

Het eten is er heerlijk. Ik zit nog midden in mijn goede voornemens van het nieuwe jaar; gezond eten! Je kent het wel. Daarom viel mijn keuze op de Lazy Morning Brunch. Net wat ik nodig had na een ochtendje sporten! Deze brunch bestaat uit een brioche met avocado en een gepocheerd eitje, waar je eventueel nog zalm of spek aan toe kunt voegen. Ook krijg je er een heerlijk vers sapje bij, vers fruit en een mini kwarkje met granola. Heer-lijk! Ik heb genoten!

Juffrouw van Zanten Rotterdam

 

Meer informatie over Juffrouw van Zanten Rotterdam

Adres: Lusthofstraat 27 in Kralingen, Rotterdam en Tweede Middellandstraat 27 in Delfshaven, Rotterdam
Openingstijden:
 Op zaterdag tot en met maandag van 8:30 tot 18:00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag is Juffrouw van Zanten van 8:30 tot 20:00 uur. Tip: op zaterdag en zondag kan je hier gratis parkeren, wat wil je nog meer?!

Dit artikel is geschreven door gastblogger Daisy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Judith at

    Ziet er superleuk uit! Ga ik onthouden voor een bezoekje aan Rotterdam 🙂

  • Leave a Reply