lekkerste chocolademelk in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

5x de lekkerste chocolademelk in Rotterdam

Rotterdam, oh Rotterdam. Zo veel fijne hotspots in deze mooie stad. Op een koude winterse dag vind ik niets zo lekker als even opwarmen met een warme  chocolademelk. Daarom zet ik 5x de lekkerste chocolademelk in Rotterdam voor je op een rij. Er zijn zo veel fijne plekken waar je heen moet!

De lekkerste chocolademelk drinken in Rotterdam doe je hier

In totaal heb ik vijf plekken op een rij gezet die ieder een uniek iets hebben om chocolademelk te drinken. Zo is er een plek waar je uitzicht hebt op de Rotte, een plek waar je heel veel soorten chocolademelk kunt drinken én een plek met allerlei zelfgemaakte zoetigheden die afkomstig zijn uit hun bakkerij. Genoeg keuze dus!

Lekkerste chocolademelk in Rotterdam: bij CHCO Café Rotterdam, met veel verschillende soorten chocolademelk

Normaal beschrijven wij niet vaak ketens op onze site, we zijn juist heel erg dol op kleinere zaken. Toch is CHCO Café er wel een die we willen benoemen. Dit is namelijk een plek waar je kunt kiezen uit ontzettend veel chocoladesoorten in je melk. Je kunt een neutrale chocolademelk kiezen, een hele pure of zelfs een met alcohol. CHCO Café Rotterdam is gevestigd op twee locaties.
CHCO Café Rotterdam – Ds. Jan Scharpstraat 298-66, Rotterdam (Markthal) en Oude Binnenweg 109a, Rotterdam

Lekkerste chocolademelk in Rotterdam: bij Lof der Zoetheid, met het uitzicht op de Rotte

Gevestigd in het Oude Noorden: Lof der Zoetheid. Net voorbij de Noorderbrug zit dit tentje gevestigd en het wordt bestempeld als een echte hotspot. In het weekend zit het áltijd vol. Je kunt er een lekker stukje taart bij eten of kiest voor een lunch. Voor €25,- kun je een afternoon tea doen, de Engelse high tea. Maar op winterse dagen dan kiezen we stiekem toch wel graag de chocolademelk. Zeker met dat fijne uitzicht op het water is dit toch wel een lekker plekje om op te warmen na een middagje struinen door de stad.
Lof der Zoetheid – Noordplein 1, Rotterdam

Lekkerste chocolademelk in Rotterdam: bij Urban Bakery, met hun zelfgemaakte zoetigheden

Urban Bakery zit verstopt in de Hofbogen en is echt een hele relaxte plek om je middag te spenderen. Ze hebben zo veel lekkere zoetigheden dat je los kunt gaan. We moeten ons hier altijd eigenlijk een beetje inhouden, omdat de keuze zo reuze is. Geniet van hun lekkere baksels met een fijne chocolademelk. Vooral de combinatie ‘chocoladecupcake’ met een chocomelk vinden wij heel lekker.
Urban Bakery – Voorburgstraat 217-219, Rotterdam

Lekkerste chocolademelk in Rotterdam: tien soorten chocolademelk bij Het Lokaal

De plek om all day breakfast te halen: Het Lokaal. Ook deze plek zit verborgen in de Hofbogen, maar dan aan de andere kant. Het Lokaal is ontzettend mooi ingericht, iets dat ik zelf altijd heel prettig vind als ik een nieuwe hotspot uitkies. Je kunt kiezen uit tien verschillende soorten chocolademelk. Oh ja, ook leuk: deze plek zit vlakbij de bekende Rotterdamse roze muur waar iedereen z’n mooie Instagramfoto’s maakt. Fun fact: alle producten die Het Lokaal inkoopt zijn ook daadwerkelijk lokaal. Dat is nog eens leuk!
Het Lokaal – Raampoortstraat 34b, Rotterdam

A post shared by De Koffiebar (@dekoffiebar) on

Lekkerste chocolademelk in Rotterdam: De Koffiebar, waar je koffie met chocolade combineert!

Ben je meer een koffieliefhebber en heb je zin in wat totaal anders? Ga dan naar De Koffiebar, waar je een Marocchino kunt bestellen. Wat erin zit? Chocolade siroop, melk, espresso, slagroom, chocoladecrème en natuurlijk cacao. Dat klinkt toch als een toetje? Nog meer zoets erbij? Bekijk dan eens de vitrine, ik kan je garanderen dat je moeite zult hebben met het kiezen van iets lekkers. Zo veel keuze!

De Koffiebar – Karel Doormanstraat 352, Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply The lemon kitchen at

    Hmmmm goeie schuimlaag zeer belangrijk

  • Leave a Reply