Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Lot & Daan: de huiskamer van Rotterdam

Ooit van de naam Lot & Daan gehoord? Dit is een nieuwe hotspot in Rotterdam, achter station Blaak gevestigd. Het is een waar Instagram-walhallah. Robin en ik bezochten deze nieuwe hotspot en het is gevestigd op een hele prettige plek, heeft een fijne menukaart en je kunt er de mooiste foto’s maken. Een plek waar wij al te graag komen.

Bij Lot & Daan kun je terecht voor ontbijt, lunch of een vroeg diner. Het concept is bedacht door twee mensen, Lot & Daan (je raadde het vast niet). Op de kaart staat van alles. Heerlijke sappen, fijne koffies, maar ook vegetarische en veganistische gerechten. En natuurlijk ook de gerechten met vlees. Soepen, salades, slowjuices, smoothies. Voor ieder wat wils op deze plek. Het allerleukste is dat ieder gerecht een bijzondere twist heeft: niets dat op de kaart staat bij Lot & Daan is vanzelfsprekend.

Lot & Daan is ontzettend leuk ingericht. We worden helemaal vrolijk van het kleurrijke interieur, dat is iets dat we graag zien. Ga er even op je gemak zitten, bestel een koffie zoals je hem graag drinkt (geloof me: hun koffie is lekker). Bekijk de mensen die er zitten en kom volledig tot rust.

Lot & Daan

Gevestigd in de Oude Haven is Lot & Daan bij uitstek geschikt om even tot rust te komen in het altijd drukke Rotterdam. Daarnaast is het ook een hele prettige plek om even te werken. Je kunt hier rustig flexwerken. Wij zijn altijd op zoek naar plekken waar we kunnen werken en kwamen erachter dat dit nog best wel lastig kan zijn in Rotterdam. Dit is tot nu toe een van onze favoriete plekken om een dag door te komen met werk.

Lot & Daan Lot & Daan

Ben je toevallig een dag in Rotterdam en wil je de drukte ontsnappen? Ga dan vooral langs bij deze plek. Als je vaker in Rotterdam komt dan mag deze plek niet ontbreken van je favoriete plekken-lijstje, want het is het waard.

Meer informatie over Lot & Daan

Openingstijden: Dagelijks geopend vanaf 07:30 en op zaterdag en zondag vanaf 08:30
Adres: Gelderseplein in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Judith at

  Dat schilderij met die planten als haar is echt super mega geweldig!

 • Reply Cassandra at

  Wat een super leuk plekje, ik hou van zoveel planten!

 • Reply Tine at

  Leuk interieur! Ben zelf eigenlijk nog nooit in Rotterdam geweest, maar misschien moet ik het eens op de agenda zetten dit jaar, een korte citytrip ^^

 • Reply Bianca at

  Het ziet er al super uit! Mocht ik eens in Rotterdam zijn dan ga ik zeker een kijkje nemen x

 • Reply Jamey at

  Wat ziet dat er gaaf uit zeg! I Love it!

 • Reply Nathalie - Volgmama.nl at

  Wat een leuke tip! Mocht ik weer in Rotterdam zijn wil ik daar zeker een keer heen.

 • Reply Sherry at

  Het lijkt me zeker een supergaaf plek. Als ik weer in Rotterdam ben dan ga ik erheen.

 • Reply MamaPlaneet at

  Zo vaak kom ik niet in Rotterdam en als ik er kom is dat met kinderen. Ik haal uit je artikel niet uit of het kindvriendelijk is.

 • Reply Nicole Orriëns at

  Ik vind de naam al zo leuk Lot en Daan. Kort en krachtig. Ik baal dat ik niet in Rotterdam woon!

 • Reply 5x plekken waar all day breakfast wordt geserveerd in Rotterdam at

  […] Lot & Daan – Gelderseplein in Rotterdam […]

 • Leave a Reply