MaMa Kelly in Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

Ga voor kip of kreeft bij hotspot MaMa Kelly in Amsterdam

Mama Kelly is bij velen al bekend door haar industriële vestiging in Den Haag. Sinds een half jaar is deze hotspot uitgebreid met een vestiging Amsterdam. En niet zomaar een, nee, dit restaurant is namelijk mierzoet ingericht met heel veel roze en goud. Onze ervaring met Den Haag leert dat het eten er ook nog eens heel goed is, met de signature gerechten kip en kreeft. Goede reden dus om eens een bezoekje te brengen aan MaMa Kelly in Amsterdam.  

Het nieuwe filiaal van MaMa Kelly is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Bij binnenkomst in dit restaurant begeef je je in een mierzoete maar stylish omgeving.  Echt álles kleurt hier roze met gouden accenten. Van fluweel zachte roze banken tot de servetten op tafel. Het is een grote vestiging, maar heel knus ingericht. Er zijn verschillende lagen gecreëerd, die helemaal niet zo massaal zijn. Het is juist heel erg intiem ingericht met gezellig licht en op elke tafel een klein tafellampje.

MaMa Kelly in Amsterdam MaMa Kelly in Amsterdam

MaMa Kelly staat bekend om haar signature kip en kreeft. Ook op de menukaart in Amsterdam zijn deze gerechten niet te missen. Deze kun je geheel in eigen smaak nemen, er zijn namelijk verschillende smaken kip en kreeft te bestellen. Maar natuurlijk is er nog meer! Zo kan je ook een heerlijke risotto bestellen of kies uit de verschillende vis en vleesgerechten.

MaMa Kelly in Amsterdam

MaMa Kelly in Amsterdam is gevestigd in het Olympisch Stadion. De perfecte plek om je auto te parkeren! Maak er een speciaal dagje Amsterdam van en eindig bij deze toffe hotspot! Of ga hier gewoon heerlijk uiteten, omdat het kan.

Meer informatie over MaMa Kelly in Amsterdam

Openingstijden: 7 dagen in de week geopend vanaf 11.30 t/m 00.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is MaMa Kelly geopend tot 1.00 uur.
Adres: Olympisch Stadion 35 in Amsterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply