Mugs and Mermaids
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Nieuw in Den Haag: Mugs and Mermaids!

VERS VAN DE PERS! Het is pas anderhalve week geleden dat Charessa de deuren van Mugs and Mermaids opende waarmee haar droom uit kwam. Hiermee komen we gelijk bij de naam: Mugs staat voor de fashionable koffie kopjes en de lekkere koffie die je er kunt kopen, Mermaids staat voor het geloven in jezelf en je dromen achter na gaan. Precies wat Charessa heeft gedaan, nadat ze al 10 jaar droomde van een eigen onderneming! Zouden we allemaal niet wat meer het lef van een mermaid willen hebben?

Mugs and Mermaids is een heel lief, knus zaakje op de Torenstraat. Zodra je hier naar binnenstapt, heb je het idee dat je figureert in de Kleine Zeemeermin. Blauw gekleurde muren, zeesterren, schelpen en zelfs een heuse octopus tref je hier aan. De tafeltjes van oud drijfhout maken het helemaal af.

Mugs and Mermaids

Bij Mugs and Mermaids kun je terecht voor prachtige, kleurrijke kunstwerkjes, die bijna te mooi zijn om aan te raken. De gerechten zijn hip & trendy, maar ook verantwoord. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor echte guilty pleasures, zoals zelfgemaakte taarten.

Mugs and Mermaids

Het leuke aan een eigen onderneming is dat je natuurlijk zelf kunt creëren wat je wilt! De gerechten die op de kaart staan zijn dan ook vooral eigen favourites van Charessa, zoals de blauwe (!) spaghetti vongole met kokkels, om even in het onderwater-thema te blijven!

Je kunt niet alleen voor lekker eten bij Mugs and Mermaids terecht, maar ook voor leuke woonaccessoires. Met een poging nog steeds een beetje in de Bali-style te blijven (ik ben ondertussen alweer ruim een maand thuis!), besloot ik voor een smoothiebowl te gaan. Ik had op Instagram al de meest prachtigste creaties voorbij zien komen en kon de verleiding niet weerstaan. Ik wilde een blauwe Mermaid uitproberen! Deze smoothiebowl is gemaakt van kokoswater, bevroren banaan en spirulina. Dit is wat de smoothiebowl de blauwe kleur geeft. Afgemaakt met heerlijke toppings en hierdoor een waar kunstwerk! En het allerbeste? Hij smaakte nog lekker ook! Ik deed mijn oogjes dicht en was gewoon weer even terug op Bali!

Mugs and Mermaids

Mugs and Mermaids

Na mijn smoothiebowl, kon ik het toch niet laten om ook nog een roze Chai Latte uit te proberen. You got to love the colours! Ik weet niet wat het is, maar het wekt gewoon heel veel nieuwsgierigheid bij me op! De latte smaakte precies zoals hij eruit zag, lekker zoet!

Meer informatie over Mugs and Mermaids

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. Zaterdag en zondag van 8:00 tot 19:00 uur.
Adres: Torenstraat 79, Den Haag

Dit artikel is geschreven door gastblogger Daisy.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 5x hier eet je een super lekkere en zomerse smoothiebowl in Den Haag at

    […] is vers van de pers! In mei opende de eigenaresse van Mugs and Mermaids haar deuren. Lees hier meer over deze […]

  • Leave a Reply