New Fork in Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Eindelijk opent New Fork haar deuren in Den Haag!

Een nieuw hotspot in de mooie Hofstad, namelijk New Fork. Wellicht komt de naam New Fork je bekend voor. New Fork is namelijk een bekende speler als hotspot, sinds 2010 zijn zij gevestigd in Rotterdam en met veel succes. Ik was er nog nooit geweest, maar iedere keer fietste ik langs de nieuwe vestiging in Den Haag en wist ik: “ik moet hier naar toe!”. Onlangs mocht ik bij een exclusief bloggers evenement zijn waarbij ik ontzettend veel lekkers heb mogen proeven van New Fork. Smullen geblazen, kan ik je al vertellen!

In 2010 startte New Fork met een vestiging aan de Coolsingel in Rotterdam en ondertussen is het uitgegroeid tot een waar begrip. In de keuken wordt gebruik gemaakt van eerlijke ingrediënten (geen gekke zooi toegevoegd zoals e-nummers). Tevens zijn de sandwiches biologisch die iedere dag vers worden gemaakt, en ze proberen zoveel mogelijk het beleg van boeren uit de buurt te halen. Dat klinkt toch geweldig? New Fork staat bekend om hun broodje pindakaas en nu ik hem heb geproefd kan ik zeggen: hij is heerlijk, zeker door de combinatie met komkommer en sambal. Ik heb de pindakaas zelfs nu thuis staan, zo lekker is hij! Hun pindakaas doet me ergens denken aan pindasaus, die je normaal bij je friet krijgt. Heel lekker en anders dan je gewend bent.

New Fork in Den Haag

New Fork in Den Haag

Naast de vele broodjes kan je ook kiezen voor iets totaal anders, namelijk een van de salades of de heerlijke overnight oats. Die laatste kan ik je zeker aanraden: dit is een heel vullend, smaakvol gerecht getopt met fruit. Het beste van dit alles? Je kan ook eten kopen om mee te nemen, je kunt het bestellen én ze leveren zelfs aan kantoren. Als je een vergadering hebt kan je kiezen voor een speciaal ‘vergaderpakket’ (te bestellen vanaf 5 personen).

New Fork in Den Haag

New Fork in Den Haag

De nieuwe vestiging in Den Haag vind ik heel leuk ingericht. Compact, zodat je je spullen kunt halen voor to go, maar tegelijkertijd ook gezellige sfeer zodat je kunt blijven hangen en van je ontbijt of lunch, samen met een overheerlijke koffie, kunt genieten. Ik ben ontzettend blij dat New Fork gevestigd is in ‘mijn’ stad, dit is zeker een plek waar je me vaker zult treffen.

Meer informatie over het New Fork in Den Haag

Adres:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply