nhow bar
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Nhow bar in het Nhow hotel in Rotterdam

Je komt aan rijden vanaf Rotterdam centrum over de Erasmusbrug richting de Kop van Zuid. Kijk omhoog en je ziet op één van de torens een rode letter N staan. Dit is de bar van het Nhow Hotel met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas.

Ik durf bijna wel te zeggen dat de Nhow Bar van het Hotel Nhow misschien wel het meest spectaculaire uitzicht heeft van Rotterdam. Stap het hotel in, ga met de lift naar de 7e verdieping en geniet van een prachtig uitzicht op de Nieuwe Maas. Vanaf het dakterras zie je de Nieuwe Maas, de Erasmusbrug, de Euromast en genoeg andere mooie gebouwen van Rotterdam.

Lunch en diner in de Nhow Bar

De hotelgasten van Nhow ontbijten in de bar, maar ook als je geen gast bent kun je ontbijten voor wel liefst € 19,-. Op lunchkaart staan de klassieke ‘hotelgerechten’ zoals een hamburger en een sandwich. Ook kun je er dineren, kies een tafeltje bij het raam of ga in de zomerse dagen heerlijk op het dakterras zitten. 

De setting bij de Nhow lounge Bar is hip en strak. De menuprijzen zijn redelijk voor een lunch betaal je € 15 en een hoofdgerecht bij het diner betaal je € 20. Ik was er eind van de middag toen de zon heerlijk scheen en je weg brandde op het terras. Genoten van heerlijk drankje met verschillende luxe hapjes. Het mooiste was dat je heerlijk aan het genieten bent terwijl de zon langzaam onder zakt en de lichtjes van Rotterdam aangaan. Vooral het uitzicht vind ik speciaal bij Nhow, want het terras is vooral simpel ingericht. Als nog is het hier heerlijk genieten om na je werk of het weekend een drankje te doen bij deze bar.

nhow bar

Meer informatie over Nhow Bar in Rotterdam

Adres: Wilhelminakade 137 in Rotterdam.
Openingstijden: elke dag geopend tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply