No11 in Deventer
Deventer, Nederland, Overijssel

High-winen met bubbels bij No11

Dat lunchen bij No11 in Deventer een goed idee is, dat wist ik al. Het eten en de service is altijd goed en meestal is het gezellig druk, zo niet afgeladen vol. En alleen dat zegt eigenlijk al genoeg. Een zonnige zondagmiddag in juni was het perfecte moment om de veelbelovende High Wine eens te proberen. Het was druk, maar gelukkig was er, naast de oliebollenkraam van de Deventer Zomerkermis, een plekje voor ons vrijgehouden op het terras.

Als de High Wine begint met een glaasje champagne kan het voor mij eigenlijk al niet meer stuk. In het zonnetje geniet ik van het licht zoete bubbeldrankje en ben ik vooral heel benieuwd welke hapjes er komen gaan. Na de eerste slokken champagne komt het eerste mini-gerechtje, want dat zijn het eigenlijk. Een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes en gefrituurde kappertjes, hmm!

 

Na het eerste hapje werd ons een lekkere wijn pinot Grigio ingeschonken, heerlijk bij de tonijn tartaar met sesam, mango en bosui in een geinig ‘blikje’. Natuurlijk stond er ook een karaf water met citroen en munt op tafel. Na de tonijn volgden twee lekkere stuks inside-out sushi met garnaal en avocado. Ons laatste droge witte wijntje werd geserveerd en de medium-rare mini-hamburger smaakte er maar al te goed bij. De overheerlijke High Wine werd afgesloten met een half puntje cheesecake, precies waar ik zin in had!

Inspired by Jackies: het moederrestaurant van No11 in Deventer

Heb je zin in lekker lang ‘tafelen’ met vijf kleine gerechtjes, een glaasje bubbels én twee bijpassende wijnen, dan is de High Wine bij No11 een echte aanrader! Het tempo was uitstekend om gezellig bij te kletsen en voor €29,50 zit je écht lekker vol.

Naast het terras is het binnen ook erg gezellig, kun je op vrijdagavond genieten van een High Gin of schuif je op zondag aan voor een heerlijke brunch. Niets is hier te gek. No11 is trouwens van “Inspired by Jackies”, het moederrestaurant twee deuren verderop. Zit je aan het einde van de dag bij NoII op het terras en krijg je trek, dan kun je gewoon blijven zitten en lekker bij Jackies bestellen, ideaal toch?!

Meer informatie over N011

Adres: Grote Poot 11 in Deventer
Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag tot 23.00 uur.

Dit artikel is geschreven door gastblogger Sanne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply