Oni Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

De meest perfecte verse sushi eet je bij Oni Den Haag

Niet boven verse sushi! Van all you can eat sushi ben ik niet zo’n fan meer, ik ga liever voor sushi à la carte. De verse rijst, de verse vis: het is elke keer weer smullen. Ook bij bij Oni Den Haag serveren ze heerlijke, smaakvolle, verse sushi. “Als of er een engeltje over je tong plast”, maar echt! Heb je nog nooit verse sushi à la carte gegeten? Dan is Oni in Den Haag de place-to-go! 

Samen met twee vriendinnen ging ik uiteten in Den Haag en wij waren op zoek naar een sushi hotspot. Ik heb al op verschillende plekken in Den Haag sushi gegeten, maar ik was nog nooit bij Oni geweest! Nadat ik deze plek heb bezocht kan ik je vertellen: Oni mag op de lijst van beste sushi restaurants in Den Haag!

Als je binnen komt bij Oni word je vriendelijk ontvangen. Je kunt hier vooraan in het ‘roze’ zitgedeelte plaats nemen of achterin waar het wat knusser is. Wij zaten voorin in het hippe, futuristische gedeelte met strakke witte tafels met sfeervolle en opvallende verlichting wat het weer erg knus maakt. Na het bekijken van de menukaart konden we eindelijk de lekkere sushi’s bestellen. Oni Den Haag heeft een verrassende menukaart met alleen maar lekkers: van sushi en sashimi tot tempura. Maar ook hebben ze bentoboxen: een combinatie van vis, vlees en groente. Laat je verrassen en kies de shared-dinning met andere allerlei Japanse lekkernijen. Wij kozen per ronde verschillende sushi rolls van 4 of 8 stuks waaronder de Dragon, California en Rainbow roll. Dit zijn mijn all-time favorieten. Altijd goed en super lekker! De smaken van de verschillende rollen zijn perfect bij Oni. Het is er super vers en mooi opgemaakt. Voor de sushiliefhebber is dit restaurant een echte must-visit.

Oni Den Haag

Oni Den Haag

Handige tip: kom je met de auto? Parkeer hem dan  in de parkeergarage van de Torenstraat, na 6 uur ’s avonds betaal je, hoelang je er ook staat, maximaal 10 euro!

Meer informatie over Oni Den Haag

Openingstijden: Oni Den Haag is dagelijks geopend van 17:00 tot 23:00.
Adres: Prinsestraat 35 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply