Picknick Rotterdam all day breakfast in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Ontbijt hotspot: Picknick in Rotterdam

Zin in een gezond en lekker ontbijt? Dan ben je bij Picknick Rotterdam aan het juiste adres. Dit ontbijt plekje bevindt zich dichtbij de Markthal en zit aan de Mariniersweg. Ze zijn dagelijks geopend van 8:00 tot 16:30 uur. Op zondag slapen ze uit en begint het ontbijt om 9:00 uur. 

Op de fiets, lopend of met de auto naar Picknick Rotterdam. Het kan allemaal, want Picknick is heel makkelijk bereikbaar. En wat is het fijn om hier te eten! Picknick Rotterdam staan bekend om hun ontbijt, er is een speciale kaart tot 11:00 uur, maar er zijn ook ontbijtgerechten die je de gehele dag door kunt proeven. Daarnaast kan je hier ook lekker  lunchen. Alles bij Picknick wordt huisgemaakt, ze werken met de beste producten en ingrediënten van het seizoen. Doordat ze met seizoensproducten werken wisselt de menukaart wel eens, maar dat vinden wij niet erg! Op deze manier is er altijd iets nieuws om te proberen.

Picknick Rotterdam

Ontbijt bij Picknick Rotterdam

Benieuwd wat wij hebben besteld? We kozen een roerei met toast, avocado en groene salade. Ook hebben we het gekookte ei met bacon, avocado en boter genomen, heerlijk. Als drinken hadden we een heerlijke verse smoothie en de huis ijsthee. Het duurde even voordat we wisten dat we dit wilde eten, er staat namelijk genoeg lekkers op de menukaart! Zoals de Marokkaanse pannenkoek, die leek mij erg lekker of de Picknick Platter die je met z’n tweeën deelt. Je kan deze ook voor de lunch bestellen, dan krijg je een lunch variant! Genoeg lekkers zowel voor het ontbijt als de lunch.

Picknick Rotterdam

Ben je in Rotterdam? En wil je ergens ontbijten of lunchen? Ga dan zeker even langs bij Picknick, wij zijn fan!

Meer informatie over Picnick Rotterdam

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag: 8:00 – 16:30 uur. Zondag vanaf 9:00 uur geopend.
Adres: Mariniersweg 259 in Rotterdam

Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De meest smaakvolste 5x all day breakfast in Rotterdam at

    […] Picknick – Mariniersweg 259 in Rotterdam […]

  • Leave a Reply