Corner Bakery in Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

Kleurrijke en over-de-top gerechten bij Corner Bakery in Amsterdam

Als je Corner Bakery in Amsterdam nog niet kent, moet je nu verder lezen. Deze kleine lunchroom, op de hoek van de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam, is zo kleurrijk ingericht dat je er meteen vrolijk van wordt. En dan hebben we het nog niet eens over de menukaart gehad! Deze plek is een Instagram walhalla en maakt al jouw unicorn dreams waar. Lees verder en ontdek waarom jij deze hotspot niet mag missen.

Een tijdje terug kwam ik Corner Bakery tegen op Instragram. Na het bekijken van de foto’s kon ik niet anders dan deze hotspot toevoegen aan mijn must-visit lijst. Onlangs was ik samen met Robin een dag naar Amsterdam en besloten we om deze plek eindelijk te bezoeken. Het was heel even zoeken naar de lunchroom, aangezien wij niet heel erg bekend zijn in Amsterdam, maar eenmaal aangekomen viel de lunchroom meteen op. Het zat al aardig vol om 11 uur ’s ochtends. Toch konden we door de drukte heen een mooi plekje vinden. Nu mochten we dan eindelijk de menukaart van Corner Bakery bekijken en konden we los gaan!

Corner Bakery in Amsterdam

Zoet, zoeter, zoetst bij Corner Bakery

De gerechten op de menukaart blijven elkaar overtreffen in calorieën. Als je van zoetigheden houdt ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier ontbijten met pancakes, wentelteefjes of kies een geheel ontbijtje met onder ander een croissant en jam. Wij gingen voor de eerste twee opties. Normaal zouden wij daar een goede kop koffie bij bestellen maar hier konden wij de drankenkaart niet weerstaan. Hier vindt je namelijk over-de-top milkshakes, zoals Corner Bakery ze noemt: The Freakshows, maar ook witte warme chocolademelk! Dit laatste kozen wij, ik ging voor The Pink Lady en Robin voor Unicorn.

Pretty in pink

De ene milkshake was nog rozer dan de ander. Zo werd The Pink Lady getopt met frambozen slagroom en sprinkles. De Unicorn bevatte framboos en werd uiteraard ook afgemaakt met sprinkles. Het eten stelde ook niet teleur: de red velvet pancakes en wentelteefjes werden beide geserveerd met fruit, ahornsiroop, slagroom en poedersuiker. Corner Bakery heeft nog veel meer te bieden, zoals de kleurrijke taarten en cupcakes. Maar ook yoghurt, sandwiches en eggs-benedict. Je kunt hier heerlijk buiten zitten en kijken naar alles mensen die langs lopen. Ook handig: je kunt bij Corner Bakery eten en drinken to-go meenemen.

Corner Bakery in Amsterdam

Corner Bakery heeft inmiddels twee filialen in Amsterdam, namelijk een aan de Johannes Vermeerstraat vlakbij het museumplein en een aan het Koningin Wilhelminaplein in zuid. Fun fact: Corner Bakery is momenteel bezig met het openen van een filiaal in Maastricht!

Meer informatie over Corner Bakery

Adres: Johannes Vermeerstraat 40 & Koningin Wilhelminaplein 60-62, Amsterdam
Openingstijden: elke dag geopend van 08:00 tot 17:00 uur

Dit artikel is geschreven door gastblogger Lindsay.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply De favoriete hotspots in Amsterdam van Priscilla op een rij at

    […] denk dat vele van jullie deze plek wel kennen: The Corner Bakery. Als je eenmaal naar The Corner Bakery bent geweest wil je niets anders meer! Je kunt hier genieten […]

  • Reply Hang de toerist uit in Amsterdam: dag in Amsterdam at

    […] zijn de ochtend begonnen bij Corner Bakery, een kleurrijk hotspot waar je super vrolijk van wordt. En dan hebben we het nog niet eens over de […]

  • Leave a Reply