Hema pop-up store Pasen in Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

Zo vier je Pasen in Amsterdam

Niets zo leuk als Pasen in een andere stad vieren – of juist in je eigen stad. We hebben de allerleukste tips voor je op een rij gezet zodat je Pasen in Amsterdam kunt vieren. Pasen vinden we een heerlijk moment om met z’n alle aan te schuiven voor een heerlijke paasontbijt, brunch, lunch, diner en noem het maar op! 

Na de artikelen Pasen vieren in … mag ook Amsterdam niet ontbreken als artikel. Niet alleen, omdat het de hoofdstad is van ons kikkerlandje, maar ook omdat Amsterdam gewoon een heerlijke stad is voor een dagje weg. Mooie panden, gezelligheid op elke hoek en heel veel hotspots. Daarom de leukste plekken op een rijtje.

Op bezoek bij MaMa Kelly

Wat is nou een beter plek om dit te vieren bij Mama? Nu bedoelen we niet je eigen moeder, maar Mama Kelly! Op zondag 1 en maandag 2 april kan je Pasen vieren in het vrolijke, fantastische roze restaurant, waar je terecht kan voor een Paasontbijt en Paaslunch! Gelijk reserveren? Dat kan hier.

MaMa Kelly – Olympisch Stadion 35

De jaarlijkse Paasbrunch bij DopHert

Ken je DopHert al? Dit is the place to be voor iedereen die vegan is of van vegan eten houdt. Ook DopHert opent haar deuren voor de Paasdagen. Geniet eerste Paasdag van een buffet vol salades, scrambled egg, sandwiches, cinnamon buns, croissantjes, taartjes, muffins en sapjes. Kom voor de early bird ronde om 11.00 uur of de lazy late ronde om 13.30 uur. De kosten bedragen €24,50 per persoon inclusief koffie of thee. Reserveren kan via info@dophertcatering.nl. Op tweede Paasdag zijn ze ook open, maar is er geen speciale Paasbrunch: je eet dan van de kaart. Ook een feestje!

DopHert – Spaarndammerstraat 49

Onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot

Vaar in Paasstijl over het IJ, terwijl je geniet van zoveel pannenkoeken als je wilt! 2,5 uur lang kan je met familie of vrienden genieten van een prachtig uitzicht vanaf het water met heerlijk eten. De kosten bedragen €29,50 per persoon en voor kinderen kost het €21,50 per kind. Reserveer hier.

De Pannenkoekenboot – Ms. van Riemsdijkweg

Lunchen met een prachtig uitzicht bij Floor 17

Ga lunchen met de hele familie bij Floor 17 en geniet van een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Laat je verrassen en geniet van de heerlijkste gerechten. De kleintjes worden tijdens de lunch vermaakt met verschillende activiteiten, zoals paaseitjes zoeken en eieren verven. Een op-en-top all inclusive 5-gangen menu voor €75,- per persoon, voor de kids €43,- en voor kinderen onder de 5 jaar is het gratis. met een fantastisch uitzicht over Amsterdam, zullen zij zich zeker niet vervelen terwijl jullie heerlijk genieten van de lekkerste paasgerechten.

Floor17 – Staalmeesterslaan 410

Hema pop-up store Pasen in Amsterdam

Spring in de discodip ballenbak bij HEMA pop-up store

Van de HEMA pop-up store worden wij heel vrolijk! Schep hier je favoriete paasei smaak en neem een duik in de discodip-ballenbak. Op deze manier ben je weer even een kind. Wat dacht je van de ruime keus uit de verschillende paasei smaken? Er zijn er in totaal 18! De HEMA pop-up store is dagelijks geopend in de Negenstraatjes!

HEMA pop-up shop, Runstraat 25

Wat doe jij met Pasen in Amsterdam?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply