Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

De leukste dingen om te doen tijdens Pasen in Den Haag

Het paasweekend staat weer voor de deur: dat betekent een lekker lang weekend vol met leuke dingen om te doen. Natuurlijk hopen we allemaal dat het weer dan ook nog een mee zal zitten. Weer of geen weer, wij zetten de leukste dingen om te doen in het paasweekend op een rijtje! Pasen in Den Haag vier je zo. 

Ontbijt & brunch tijdens Pasen in Den Haag

Nu de lente officieel is ingeluid, is het strandseizoen geopend! Heerlijk om eerst uitgebreid te ontbijten bij een van de leuke strandtenten en daarna een mooie wandeling over het strand te maken. Barbarossa Beach is een strandtent en is gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Hier kun je op 1e en 2e Paasdag genieten van een uitgebreide Paasbrunch. Je kunt hier bij het buffet aanschuiven tussen 10:00 en 14:00 en het kost €21,- per persoon. Kinderen mee? Dat kan, voor €12,95. Reserveren kan je via de website doen.

Barbarossa Beach – 1 en 2 april, tussen 10:00 en 14:00, kan je hier Paasbrunchen

Liever de stad in? Maak dan eerst een wandeling over het Lange Voorhout en loop dan richting de Denneweg voor Walter Benedict. Hier wordt tussen 10.00 en 14.00 uur een luxe brunch geserveerd.  Geniet hier van o.a. blueberry pancakes, mini eggs royaal, hangop met vers fruit en pulled chicken. En dit is pas een greep uit de lekkere dingen die hier geserveerd worden en dat voor maar €16,50 p.p. (excl. drankjes). Vergeet niet te reserveren!

Walter Benedict – op 1 en 2 april serveren ze hier Paasbrunch van 10:00 tot 14:00

Een ander pareltje in de stad is Café Blossom. Op tweede Paasdag heeft dit café haar deuren geopend voor haar gasten. Ook dit plekje kun je combineren met een heerlijke wandeling door de Scheveningse Bosjes en langs het Vredespaleis. Een gezonde wandeling naar een gezonde brunch want bij Blossom wordt je verwend met heerlijke healthy combi’s. Je kunt hier genieten van heerlijke koffie, zoete lekkernijen en met pasen natuurlijk ook een lekker eitje. Want dat hoort erbij!

Café Blossom – op 2 april open van 08.00 tot 17.00 uur

Markten afstruinen

Pasen in Den Haag

Tijdens Pasen staan in Den Haag de Paasmarkt op het Lange Voorhout en de Salt Market op de Pier klaar om je te vermaken tijdens het lange weekend. De Paasmarkt keert jaarlijks terug op hetLange Voorhout. Hier kun je drie dagen lang rond struinen langs het grote aanbod: van sieraden tot boeken op deze homemade Paasmarkt. Ook op de Pier kun je unieke kraampjes opzoeken van de Salt Market. Gedurende het gehele paasweekend staan hier unieke en lokale ondernemers hun leuke producten te verkopen. Maar geniet vooral ook van de gezelligheid, het uitzicht op het strand en de zee en natuurlijk het strand zelf. Ben je uitgekeken op deze markt, loop dan nog verder over de boulevard en zoek een van de strandententen uit om op te warmen en bij te komen. Geniet hier van het mooie uitzicht op de zee. Leuk om te combineren met een fijne brunch ’s morgens.

Salt Market op de Pier – 31 maart, 1 en 2 april

Paasmarkt op het Lange Voorhout – zondag 1 april & maandag 2 april

Hoe vier jij Pasen in Den Haag? Laat het ons weten!

Dit artikel is geschreven door gastblogger Lindsay.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply