Pim Coffee Sandwiches en Vintage
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Haagse huiskamer: Pim Coffee Sandwiches en Vintage

Op twee locaties in Den Haag zit Pim Coffee Sandwiches en Vintage gevestigd, waar je terecht kunt voor de lekkerste koffie, fijnste sandwiches en je kunt shoppen voor vintage spullen. Op weg van station Den Haag Hollands Spoor naar het centrum van de stad loop je nog net niet tegen Pim Coffee Sandwiches en Vintage aan, iets wat ik heel fijn vind.

Bij binnenkomst valt me meteen op: hier zijn ze klantvriendelijk en het is een plek die aanvoelt als een soort woonkamer. Ik ga zitten en geniet van de omgeving, terwijl ik voor mijn neus een mooie IXXI zie van het meisje met de parel, het beroemde schilderij dat te bewonderen is in het Mauritshuis in Den Haag. Een echte Haagse parel, dus.

A post shared by Pim (@pimcoffee) on

Bij Pim Coffee Sandwiches en Vintage kan je terecht voor hele fijne koffie. Ik bestel een flat white, mijn favoriete koffie. Ik vind het fijn om een wat sterkere koffie te bestellen. Sojamelk in je koffie? Geen probleem! Wil je toch liever je koffie meenemen? Ook dat is mogelijk bij Pim Coffee Sandwiches en Vintage, deze plek staat erom bekend dat je hier terecht kunt voor fijne to-go koffie. En het allerbeste is dat het op de weg naar het station is gevestigd. Altijd handig om mee te nemen als je toch die kant op moet. Op de muur van het gebouw staat namelijk heel prominent “our coffee is made for walking”, en dat is leuk.

Pim Coffee Sandwiches en Vintage

Pim Coffee Sandwiches en Vintage

Naast mijn flat white bestel ik een cake, een tulbandcake, die erg lekker is! Het duurde even voordat ik een keuze had gemaakt, omdat ze zoveel lekkers hebben. De tulband was een goede keuze. Ik overwoog bijna om een tweede stuk te bestellen, zo lekker was hij. Je kunt dagelijks uit veel baksels kiezen bij Pim Coffee. De menukaart staat in het teken van biologisch eten en dat zie je terug aan alles.

Zoals aan de naam te lezen is, verkopen ze bij Pim Coffee Sandwiches en Vintage ook allemaal vintage spullen. Bijna alles dat je ziet is hier te koop. Ik vind vintage producten altijd zo leuk, en vooral als je het in zo’n koffiezaakje kunt kopen. Past helemaal bij het groene deel van de zaak: hergebruikte spullen blijven beter voor het milieu.

Pim Coffee Sandwiches en Vintage is een plek waar ik graag even kom als ik zin heb om op een fijne plek te werken, of om een koffie te halen voor to go, want hun koffie is heerlijk. Ben je toevallig in het Zeeheldenkwartier, dan raad ik je aan om hun vestiging daar eens te bezoeken. Dit voelt aan als een echte huiskamer.

Meer informatie over Pim Coffee Sandwiches en Vintage

Openingstijden: Prins Hendrikstraat is dinsdag t/m vrijdag geopend van 8:00 tot 18:00 en zaterdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. De locatie Wagenstraat is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 18:00.
Adres: Prins Hendrikstraat 113 en Wagenstraat 144 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 4x de leukste koffie hotspots in Den Haag centrum at

    […] twee locaties in Den Haag mag-ie niet ontbreken op deze lijst: Pim Coffee Sandwiches en Vintage. In het centrum van Den Haag is Pim gevestigd op de Wagenstraat: je loopt er vanaf Den Haag […]

  • Leave a Reply