Pluk Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

Pluk Amsterdam: de hotspot voor food en musthaves

Pluk Amsterdam, de hotspot voor een lekkere take-away verse juice, een gezond ontbijtje of lunch! Dat niet alleen, je kan er ook nog eens de leukste cadeautjes en musthaves shoppen. Deze hotspot klinkt nu als muziek in onze oren! En er zijn maar liefst twee locaties van Pluk in Amsterdam, in de Berenstraat en de Reestraat.

Ik was laatst bij Pluk Amsterdam in de negen straatjes. De buitenkant van Pluk is opvallend, want deze is niet zoals alle andere gevels van hotspots. Nee, bij Pluk hangt een geveldoek over de gevel. Een leuke vrolijke geveldoek wat lekker opvalt. Met dit vrolijke gevoel stap je bij Pluk Amsterdam binnen. Het interieur is wit, open en fresh. Aan de linkerkant heb je allemaal musthaves staan. En als je naar de rechterkant kijkt, krijg je opslag trek, want er staan heerlijke taartjes naar je te staren. Je kunt de trap oplopen of naar beneden en daar plaats nemen.

Pluk Amsterdam

Bij Pluk Amsterdam kan je ontbijten en lunchen, let op Pluk neemt geen reserveringen aan. Trek in een overnights oats of een eitje met groente, juice en koffie? Deze ontbijtjes worden tot 12.00 uur geserveerd. Niet getreurd je kan bij Pluk all day long genieten van gerechten met ei en brood. Of kies uit de meest kleurrijke bowls, pannenkoeken en wraps! Er is echt genoeg keus bij Pluk.

Pluk Amsterdam ook online

Pluk is niet alleen in Amsterdam te vinden, maar ook online! Op de webshop, kan je net zoals in de winkel, echt van alles kopen! Ansichtkaarten, tassen, verzorging, chocolade repen en nog veel meer! Alles in de vrolijke Pluk huisstijl. Handig als je niet in Amsterdam woont, maar wel even wat tofs wilt scoren.

Pluk Amsterdam

Meer informatie over Pluk Amsterdam

Openingstijden: dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

Adres: Pluk Amsterdam is in de Reestraat 19 te vinden en op de Berenstraat 19 in Amsterdam.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply