Poké en Avocado
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Heaven voor avocado liefhebbers: Poke en Avocado in Den Haag

Niets zo lekker als een verse, gezonde poké bowl tijdens het avondeten waar ook nog eens een overheerlijk stukje avocado bij zit. Nieuw in de Wagenstraat: Poke en Avocado, waar avocado liefhebbers hun hart gerust kunnen ophalen en genieten van de heerlijke poke bowls die worden geserveerd. Er zijn verschillende mogelijkheden: van vaste poké bowl menu’s tot het samenstellen van je eigen poke bowl.

Eind maart opende Poké en Avocado haar deuren in de Haagse Wagenstraat, gevestigd in het mooie Chinatown. Als je vanuit station Hollands Spoor naar de stad loopt dan valt dit pand je direct op als je langs loopt. Een van de dingen die ik het meest lekker vind om te eten na een goede work-out is toch wel een poke bowl. Heerlijke rijst in een kom met rauwe vis en verschillende soorten groenten. Het is een Hawaiiaans gerecht en ondertussen niet meer weg te denken!

A post shared by Poke & Avocado (@pokeavocado) on

Je kunt bij poké en avocado kiezen voor verschillende soorten vis: zalm, tonijn en garnalen. Ook kun je kiezen uit kip (biologisch!) en tofu. De vis is zo vers dat het bijna smelt op je tong, zo lekker. En ook zo leuk: ze maken de poke bowls prachtig op, je krijgt echt een plaatje voorgeschoteld. Alles wordt strategisch neergelegd met als doel: een zo mooi mogelijke bowl aan hun klant meegeven. Ook hebben ze bij deze nieuwe hotspot smoothies en homemade icetea (alleen in de zomer). Je kunt ervoor kiezen je poke bowl bij hen op te eten of om hem mee naar huis te nemen.

Ik koos de Hawaii Style poké bowl, met zalm, avocado, edamame, komkommer, mango en als topping ponzu dressing, sesame mix en masago. En lekker dat het was! Een hele goede keuze voor een eerste poké bowl, maar ik ben ook wel benieuwd naar de overige bowls. Mijn vriendin stelde er een samen, en dat was ook een hele goede keuze.

Fun fact: Poké en Avocado wordt gerund door Suli en haar dochter Alice Qiu. Voorheen was het pand van de moeder van Suli, die had hier een eigen kapsalon.

Meer informatie over Poké en Avocado

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag geopend van 11:30 tot 21:00, op zondag geopend van 12:00 tot 21:00.
Adres: Wagenstraat 131 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply