Pol in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Aanrader op het hoekje van de Meent: Pol in Rotterdam

“Aan het einde van de Meent zit dat ene leuke plekje: Pol.”, zo hoorde ik van vrienden dat ik er eens langs moest gaan. Pol is al meer dan 25 jaar gevestigd in Rotterdam en is inmiddels een begrip geworden. Volgens Pol is dit met een reden, je kunt hier namelijk altijd terecht voor gezelligheid met vrienden. Wij hebben maar eens een kijkje genomen bij dit Rotterdamse begrip. 

De allereerste keer toen ik bij Pol in Rotterdam was, was op een vrijdagavond. Heel het restaurant zat vol met alleen maar mensen die gezellig aan het borrelen waren. Ik had hier ook afgesproken met een vriendin voor een drankje en een hapje. Ik had al begrepen dat Pol onlangs een metamorfose heeft ondergaan en dat is te zien. Het restaurant is erg sfeervol ingericht met veel zwarte en metalen details. Dit geeft een hippe uitstraling.

Op de kaart staan veel verschillende gerechten voor dineren maar ook voor bij de borrel. Wij gingen toch voor de dinerkaart, we hadden inmiddels grotere trek gekregen. De burger met frites is een heerlijke  burger. De burger was precies zoals een burger moet zijn: groot, niet netjes eetbaar en super lekker. Mijn vriendin ging voor de healthy optie, namelijk een vegetarische salade. En dit is ook een echte aanrader: een salade met gegrilde groente zoals tomaat, courgette, asperges en nog veel meer! In eerste instantie trok dit gerecht mij niet helemaal, maar het heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt, zeker als je van de verschillende groentes houdt en een gezonde keuze wilt maken.Pol in Rotterdam

Zoals velen ben ik nu ook fan van Pol in Rotterdam. Ik vind Pol een mooie, hippe en ook knusse zaak waar je kunt genieten met je vrienden maar ook als je een leuke date hebt. He

Meer informatie over Pol in Rotterdam

Openingstijden: Maandag tot en met zondag van 09:00 tot 23:00 uur geopend. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Pol Rotterdam geopend tot 00:00 uur.
Adres: Meent 46 – 48 in Rotterdam

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply