Sajoer Rotterdam all day breakfast in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Op en top gezond ontbijten bij Sajoer Rotterdam

Hemels en gezond ontbijten in Rotterdam? Dan is Sajoer Rotterdam een perfecte plek! Toen ik het menu van Sajoer zag, was ik opslag verliefd. Er is zoveel keuze: van een acai bowl tot overnight oats en nog veel meer. Ook kan je kiezen voor groente- en fruitsappen, salades en soepjes. Sajoer bevindt zich op de Botersloot, vlakbij de Markthal.

Met een vriendin ging ik ontbijten bij Sajoer Rotterdam. Ik was aan de vroege kant waardoor ik extra lang naar het menu kon kijken. Normaal is dit erg fijn, maar deze keer kon ik echt niet kiezen. Alles dat ik op de menukaart zag, wilde ik proberen. Nu ik meer met gezond eten bezig ben, vind ik healthy hotspots onwijs fijn omdat je van te voren al weet dat alles dat op de menukaart staat, vers en lokaal is. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de acai bowl met drakenfruit: een opvallende roze bowl met als topping granola, aardbei, blauwe bessen en drakenfruit. Mijn vriendin koos voor de chia pudding, die ik ook graag wilde proeven. Natuurlijk hebben we van elkaars ontbijt geproefd en ik kan over beide zeggen: ze waren voortreffelijk. Je kunt bij Sajoer heerlijk, gezond en goed ontbijten, een echte aanrader om de dag mee te starten.

Sajoer Rotterdam

Sajoer Rotterdam op de Botersloot

Deze gezonde hotspot bevindt zich aan de Botersloot. Het is een klein tentje met roze muren, veel groen en houten tafeltjes. Klein, maar gezellig. Daarnaast kijk je uit op de toonbank waarachter jouw maaltijd wordt gemaakt. Naast al het smakelijke eten verkopen ze ook slowjuices voor onderweg. Fun fact: alles is met de slowjuicer gemaakt waardoor de gerechten de vitaminen, mineralen en enzymen aanhouden! Daarnaast neemt het lichaam het sap veel sneller op.

Sajoer Rotterdam

Meer informatie over Sajoer Rotterdam

Openingstijden: Sajoer Rotterdam is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30, op zaterdag is Sajoer geopend vanaf 9:00 uur en zondag vanaf 10:00 uur.
Adres: Botersloot 46a in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply