Sappi Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Gezonde sapjes en smoothies midden in ’t centrum: Sappi Rotterdam

Soms heb je zin in iets gezonds om te drinken. Een sapje om je weerstand te verhogen, bijvoorbeeld in de maanden waarin een griepepidemie heerst of gewoon zomaar. Omdat je het lekker vindt. Laatst stuitte ik op een heel leuk zaakje: Sappi Rotterdam. Middenin het centrum met een breed assortiment aan heerlijke sapjes en smoothies.

Als je al vaker in Rotterdam bent geweest dan weet je dat er op het Binnenwegplein een andere sapbar zat: Smoothie Company. Sinds maart 2017 is het omgetoverd tot Sappi. Een hele catchy naam, al zeg ik het zelf. Als ik met vriendinnen in de stad ben en we willen een smoothie halen, dan zeggen we toch al gauw: “zullen we een sappie halen?”, waardoor de naam goed aansluit op wat ze verkopen!

A post shared by sappi (@sappirotterdam) on

Sappi heeft een ontzettend divers assortiment, dat is iets waar ik heel blij van word. Je kunt hier terecht voor een fijne smoothie, een gezond sapje, een koffie, maar ook salades en sandwiches voor als je honger hebt. Het beste van alles? Het is bereid met gezonde ingrediënten. Daar worden we blij van. Je kan kiezen voor een smoothie met extra proteïne, voor wanneer je net gesport hebt. Ook kun je kiezen uit verschillende shotjes, zoals een gembershot voor wanneer je weerstand wat lager is of een tarwegras shot. Super healthy!

Sappi Rotterdam

Sappi Rotterdam

Ik koos dr. Detox, een sapje met wortel, bleekselderij, gember, citroen, appel en bosbes. Een heerlijke sap waarbij je voelt dat de vitamines door je keel stromen. Vooral de gembersmaak vind ik altijd heel lekker. Mijn vriendin koos The Hulk, een sapje dat ze al vaker had gehad en zo lekker was, dat ze ‘m weer wilde. Ik ben heel benieuwd geworden naar de overige smaken van Sappi, want het aanbod is erg fijn. Zo veel keuzes. De prijzen variëren van €3,50 (small) tot €7,- (bottle) voor de smoothies en €4,- (small) en €6,50 (bottle) voor de sapjes. Het is niet goedkoop, maar het is het zeker wél waard. Zo lekker.

Meer informatie over Sappi Rotterdam

Adres: Binnenwegplein 2b, Rotterdam
Openingstijden: Maandag van 11:oo tot 17:30, dinsdag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30, zaterdag van 10:00 tot 17:30 en op zondag is Sappi Rotterdam geopend van 11:0o tot 17:30.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply