Stek in Leeuwarden
Friesland, Leeuwarden, Nederland

Stek in Leeuwarden

Stek is dé nieuwe hotspot in Leeuwarden! Stek is gevestigd in het oude brugwachtershuisje aan de Harlingersingel in Leeuwarden. Bij Stek in Leeuwarden kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en avondeten en kun je heerlijk aan het water zitten waar je uitkijkt over de Prinsentuin en de Oldehove. Ook geniet je hier van verschillende sapjes, broodjes, salades en andere gerechten die ook meegenomen kunnen worden voor thuis of op het werk.

Natuurlijk wilde ik deze nieuwe hotspot snel bezoeken. Ondertussen heb ik al twee keer geluncht bij Stek en ik kan je vertellen: Stek is zeker weten een aanrader als je van healthy good food houdt! De twee keren dat ik deze plek bezocht zorgden er alleen maar voor dat ik nog vaker hier naar toe wil gaan.

A post shared by Stek (@stek_leeuwarden) on

De eerste keer dat ik bij Stek ging eten, koos ik voor het broodje smashed avocado met tomaatjes en een mosterd-dille saus met daarbij het pineapple power sapje. Super lekker en zeker een aanrader!

De tweede keer toen ik een bezoek bracht aan Stek, hadden we het broodje met geitenkaas, champignons, walnoten en honingroom & toast met roerei, avocado en zalm gekozen, met daarbij een heerlijke chai latte. Beide broodjes waren erg lekker en smaakvol, en ook de chai latte is zeker het proberen waard als je dit graag drinkt.

Stek in LeeuwardenStek in Leeuwarden

Ik ben zeker van plan om terug te komen bij Stek. De American pancakes met verschillende toppings wil ik nog heel graag proeven en de verschillende taartjes, zoals het bananenbrood, de worteltaart en de muffins staan nog op mijn lijstje om te eten.

Wat ook leuk is om te vermelden: je kunt hier ook nog dingen voor je interieur of voor jezelf scoren. Denk aan prachtig servies, armbandjes van 4everwitheveryone en planten!

Stek in Leeuwarden

Hierboven zie je de heerlijke taartjes die ze bij Stek in Leeuwarden hebben. 

Meer informatie over Stek in Leeuwarden

Openingstijden: Maandag tot en met woensdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 20:30 uur en op zondag en maandag is Stek geopend van 12.00 tot 18.00 uur.
Adres: Harlingersingel 2 in Leeuwarden

Dit artikel is geschreven door gastblogger Marieke.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply