Sunny's Breakfast Bar Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

De hele dag ontbijten bij Sunny’s breakfast bar Amsterdam

Wist je dat een op de vier mensen het ontbijt overslaat? Wij kunnen het ons niet voorstellen: we zijn dol op het ontbijt! Zonnatura en online magazine Bedrock hebben de handen ineen geslagen en hebben een pop-up all day breakfast bar geopend: Sunny’s breakfast bar Amsterdam! Natuurlijk konden we het niet laten om even langs te gaan om het ontbijt te testen. Je leest er hier meer over!

Sunny's Breakfast Bar Amsterdam

Vol enthousiasme bestelde ik eeen The crunthy papaya bowl. In deze bowl wordt gebruik gemaakt van de zonnatura krokante muesli met pure chocolade (yum). De basis van de bowl is hazelnoot & rijst drink, amandel ongezoet drink, nago, zoete aardappel, kiwi, tahini en kurkuma. Als topping is gekozen voor cashewnoot, vijg, blauwe be, appelster, sinaasappel en papaja. Ook nam ik een Groene thee met ginseng, waarbij gebruik is gemaakt van verse venkel en basilicum. Gekke combinatie, niet? Het was heel lekker, kan ik je vertellen. En het allerbeste? Je krijgt een thee gratis bij elke bowl die je besteld en je mag ook nog eens refillen. Jammie!

Ik hou van goede initiatieven en dit is er precies een waar ik achter sta. 100% van de winst wordt namelijk gedoneerd aan het groene woestijn project van Partners Pays-Dogon. Zij planten bomen om op deze manier de verwoestijningen tegen te houden. Bij Sunny’s is gebruik gemaakt van verschillende partners. Zo loopt het personeel in duurzame t-shirts en ook het hele interieur is met partners samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld de mooie roze stoel kopen voor 300 euro, en dat bedrag wordt gedoneerd aan hetzelfde goede doel als waar de winst naar toe gaat.

Sunny's Breakfast Bar Amsterdam

Sunny's Breakfast Bar Amsterdam

Ik vond het heel leuk om bij Sunny’s Breakfast bar Amsterdam te eten. Ze hebben geprobeerd om de locatie zo gezellig mogelijk in te richten omdat ze natuurlijk maar tijdelijk in dit pand zitten. Het is open, kleurrijk en je kunt er lekker even op je gemak zitten. Super jammer dat het alleen in Amsterdam zit, maar dat maakte het extra leuk om eens langs te gaan. Wil je ook langsgaan? Dat kan tot en met 14 februari. Het zit nabij de Albert Cuyp markt, dus als je op ’n zaterdag gaat kan je het meteen combineren met een bezoek aan de bekende Amsterdamse markt. Ik hoop heel stiekem dat ze vaker terugkeren, want ik vind ’t een succes!

Meer informatie over Sunny’s Breakfast bar Amsterdam

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 17:00, op zaterdag en zondag is Sunny’s breakfast bar Amsterdam geopend van 9:00 tot 17:00.
Adres: Eerste Sweelinckstraat 20, in Amsterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply