Sushimeisjes Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Sushi tip: Heerlijke sushi bij de Sushimeisjes Den Haag

De Sushimeisjes Den Haag stonden al heel lang op ons must-eat lijstje. Nu zijn Yara & ik er eindelijk geweest! Voor degene die De Sushimeisjes nog niet kennen. Het is natuurlijk geen verrassing, maar hier kun je sushi eten ;). En wat voor sushi?! Echt geweldige! Zoals de meisjes zelf zeggen: dagverse sushi met liefde bereid. En die liefde, die proef je hoor!

Als je van sushi houdt, ben je vast al een aantal keer bij de grote ketens zoals Sumo en Shabu Shabu geweest. Daar kun je onwijs veel bestellen voor een vaste prijs, erg lekker natuurlijk. Maar ben je een echte sushiliefhebber, zoals mij, en wil je maximaal genieten van het allerlekkerste? Dan moet je de sushi eens proberen bij de kleinere hotspots. Ben je in het Zeeheldenkwartier in Den Haag? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan: De Sushimeisjes!

Sushi bij Sushimeisjes Den Haag

Het kan er soms wat druk zijn en het kan zijn dat je moet wachten op een plekje, maar geloof mij, dat is de moeite waard. Het is een klein restaurant met een terras aan de voorzijde (voor de heerlijke zomerse dagen), hierdoor voel je meteen de knusse sfeer. Het is een restaurant waar je top wordt geholpen en echt fantastisch eet! Klein maar fijn dus. Wij hebben heerlijk buiten op het terras kunnen genieten van de verse, smaakvolle sushi’s.

Bij de Sushimeisjes kan je grote rollen sushi bestellen of maki’s, sashimi, salades, snacks en samengestelde menu’s. Ook zijn er dag specials en hebben ze bijzondere producten zoals roze rijst. De sushi zo geweldig door de versheid. Dat proef je er gewoon van af! De vis is super vers, de rijst is zacht en smaak vol en de groentes zijn op en top vers. Daarom is dit er eentje voor op de lijst, want deze hotspot moet je zelf gaan ervaren. Zoals mijn broer ook zei: daar MOET je echt een keer heen! Daarom zeg ik dit nu ook tegen jullie: daar MOET je echt een keer heen!

Sushimeisjes Den Haag

Wist je dat de Sushimeisje begonnen zijn met bezorgen? En toen het zo’n succes was dit kleine zaakje hebben geopend? En je kan nog steeds je sushi laten bezorgen! Dus even geen zin om uiteten te gaan? Of heb je gewoon zin in iets makkelijks? Dan kan dat natuurlijk ook ;).

Meer informatie over De Sushimeisjes

Openingstijden: Maandag tot en met zondag: 8:45 – 22:00 uur.
Adres: Prins Hendrikstraat 96 in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jennifer at

    Ziet er heerlijk uit! Sushi staat alvast op mijn lijst voor kraamcadeaus zodra ik bevallen ben, want dit soort foto’s kan ik nu eigenlijk niet aanzien. Haha.

  • Leave a Reply