’t Postkantoor Delft
Delft, Nederland, Zuid-Holland

’t Postkantoor Delft geen pakketjes maar heerlijk lunchen of dineren!

Vroeger ging je naar het postkantoor om je bankzaken te regelen of om concertkaartjes op te halen. Nu zijn de meeste postkantoren verdwenen. Het pand, waar nu ’t Postkantoor in Delft is gevestigd, diende van 1890 tot 2005 als postkantoor. Nu is er een ware hotspot gevestigd waar je komt voor een heerlijke lunch, borrel of diner! En wij komen er stiekem ook wel voor het knusse interieur.

Je komt binnen in een groot ruim restaurant, desondanks hangt er een hele knusse en fijne sfeer en is het heerlijk huiselijk ingericht. Dit maakt de grote van het restaurant comfortabel. Binnen heb je een open haard, wat wij supertof vinden! De grote ruimte is ingedeeld in veel aparte zithoeken. Er is gebruik gemaakt van veel houten materialen en retro meubels. Zo blijft de ‘oude’ sfeer van het postkantoor behouden binnen dit mooie pand. Natuurlijk kan een kenmerk van post ook niet missen in het logo van ’t Postkantoor, leuke touch! In de zomer kun je hier ook heel goed vertoeven, er is namelijk een hele grote tuin waar eveneens wordt gespeeld met verschillende zithoeken. Neem plaats aan een tafeltje of ga lekker hangen op een van de lounge bedden.

Verrassende menukaart van Postkantoor Delft

De menukaart van het restaurant wordt nog wel eens aangepast, waardoor je elke keer verrast wordt door nieuwe gerechten. Zo staan er nu American Pancakes en Turkse Yoghurt op de lunchkaart. De dinerkaart is net zo verrassend, zo proberen ze vaak combinaties die je niet overal kunt proeven. Zoals de garnalen-risottokoekjes met paprika-rouille, paprikacoulis, courgettechutnet en een chili-gamba. Klinkt toch heerlijk? Ga je langs om te borrelen, dan kunnen ze je verblijden met bittergartinuur of een borrelplank met lekkere hapjes. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Neem dan een kijkje op de menukaart!

’t Postkantoor Delft

’t Postkantoor Delft

De Postkamer

De aparte ruimte die vroeger diende als de kamer waar de post werd gesorteerd dient nu als privé-ruimte. Deze ruimte kan afgehuurd worden voor vergaderingen, privé etentjes, borrels, verjaardagen en andere zakelijke of feestelijke gelegenheden. De ruimte heeft dezelfde look-and-feel als de rest van het restaurant. Lekker licht en speel ingericht met verschillende zithoeken.

Meer informatie over ’t Postkantoor Delft

Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 00:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is ’t Postkantoor tot 01:00 uur open.
Adres: Hippolytusbuurt 14 in Delft

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply