Tante Nel
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Tante Nel: de Rotterdamse snackbar waar je friet eet met gin tonic!

Tante Nel staat ook wel bekend als de Haute friture snackbar uit Rotterdam: dé snackbar in Rotterdam, waar patat en stoofvlees wordt gecombineerd. Maar dat niet alleen: ook zijn ze de eerste Rotterdamse snackbar met met alcoholvergunning! Ze serveren Hollandse snacks als frikandellen, kroketten bittergarnituur, verse friet, softijs en milkshakes. Met kwaliteit en duurzaamheid als graadmeters.

Begin 2014 begon de eigenaar van Tante Nel, Kevin de Roos, met het idee om het eens anders aan te pakken. Hij besloot om een frisse en eigentijdse snackbar te openen in de binnenstad van Rotterdam. Ondertussen is het een begrip onder de Rotterdammers. Faye en ik hadden trek in wat lekkers en ongezonds en gingen langs bij Tante Nel.

Tante Nel

Tante Nel is een kleine, maar vooral gezellig snackbar in de Pannekoekstraat! Links als je binnenkomt bestel je je frietje. Neem daarna plaats aan de bar of bij het raam en geniet van een heerlijk patatje. Op de menukaart staan heerlijke snacks zoals de oude vertrouwde frikandel, hier dan wel in biologische variant, maar ook bitterballen van Oma Bobs. Dit is een plek waar je je vingers aflikt bij een frietje stoofvlees of bal gehakt met truffelmayonaise. Net even anders dan standaard. Toen Faye en ik de deal zagen waren we helemaal verkocht. Voor 10 euro voor een patatje, snack en een gin tonic! Wie wilt dat nou niet, een heerlijk snack combineren met je favoriete drankje. Een goed begin van je gezellig avond uit.

De gin specialist van Tante Nel is Barrelproof Boutique. Zij zorgen ervoor dat de drankenkaart er tiptop uit ziet met de meest lekkere alcoholische drankjes.

Kortom: een toffe snackbar op een goede locatie op de Pannekoekstraat in Rotterdam. En wist je dat je deze leuke locatie ook kunt afhuren? Ideaal voor een feestje!

Meer informatie over Tante Nel

Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend van 12:00 tot 22:00 uur. Op zondag zijn ze geopend tot 21:00 uur.
Adres: Pannekoekstraat 53 in Rotterdam

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply