Teds in Den Haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

De slingers ophangen bij Teds in Den Haag

Ze zeggen weleens: “Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”. Het is een beetje cliché, maar wel waar! Soms moet je gewoon eens gek doen en jezelf een beetje in de watten (laten) leggen. Daar had ik deze woensdag heel veel zin in & ik besloot dat bij de nieuwste hotspot van mijn favoriete stad te doen; Teds in Den Haag!

Teds Den Haag

Teds in Den Haag opende begin juni haar deuren op de oh zo gezellige Frederikstraat. Bij Teds staat het all day brunchen centraal, wat is overkomen waaien vanuit Amerika en Australië, waar men niets liever doet. Brunchen is eigenlijk een combi tussen (laat) ontbijten en (vroeg) lunchen, en dan het liefst met een heerlijk glas mimosa of champagne erbij. Dat dit een populair concept is, dat hebben ze gemerkt bij Teds. Nadat ze drie en een half jaar geleden hun eerste vestiging met veel succes in Amsterdam opende, was Utrecht aan de beurt, nu gevolgd door Den Haag.

Of je nu een ochtendje wilt werken, gezellig bij wilt kletsen met vrienden onder het genot van een fijn ontbijt, of lekker wilt brunchen (met of zonder een alcoholische versnapering), alles kan hier! Alle gerechten zijn de hele dag te bestellen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je dat lekkere ontbijtje alleen ‘s morgens vroeg kunt eten. Of dat ze je gek aan kijken als je om half 12 een glas prosecco besteld! No judgement!

Teds Den Haag 1

Teds in Den Haag

De inrichting is divers, wat Teds voor iedereen toegankelijk maakt. Bij binnenkomst hebben ze een grote stamtafel, waar de vaste gast zijn dagelijkse portie latte machiatto besteld. Een stukje verder hebben ze wat kleinere tafeltjes met stopcontacten in de buurt, waar de zakelijke gast zijn werk kan doen. Achterin hebben ze een knusse, woonkamerachtige hoek. En vergeet natuurlijk het fijne terras in de zon niet, waar je kunt genieten van het passerende publiek wat over de Frederikstraat struint. Dit allemaal maakt Teds Place zo’n fijne plek. En dan heb ik het nog niet eens over het eten gehad!

Teds Den Haag

Teds Den Haag

Bij binnenkomst zie ik een kaartje op tafel staan met: “Good morning Gorgeous”, en mijn dag kan al bijna niet meer stuk. We begin onze brunch met een overheerlijke Strawberry Bellini die niet te weerstaan is. It must be 5 o’clock somewhere!

Teds Den Haag

We laten ons verrassen door de chef en krijgen zijn favourites voorgeschoteld. We worden verrast met de Triple Omega; toast met zalm, een gepocheerd ei en avocado, de Teds Cob Salade met kippendij, avocado, een gepocheerd ei en een hun signature Teds dressing, Parmezaanse frietjes met truffelmayonaise (love it!) en…. French Toast met bacon, banaan en maple syrup! Elk bord ziet er uit als perfectie, eveneens als de smaken ervan. Verrassende combinaties; zoals de salade met kippendijtjes met een gepocheerde ei erbij, maar oh zo lekker! En bacon met banaan op je french toast? Ik had het zelf niet kunnen verzinnen, maar ik heb mijn vingers er bij afgelikt!

Teds Den Haag

Dus, wil jij ook een keer de slingers ophangen tijdens ontbijt, lunch of brunch? Teds in Den Haag is the place to be! Wees lief voor jezelf en geniet van al het lekkers dat Teds je te bieden heeft!

Meer informatie over Teds in Den Haag

Adres:Frederikstraat 32 in Den Haag
Openingstijden: maandag tot en met woensdag en zondag geopend van 8:00 tot 17:00 uur op donderdag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur geopend.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply