The Breakfast Club in Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

All day breakfast bij The Breakfast Club in Amsterdam

The Breakfast Club in Amsterdam, alleen de naam al klinkt als muziek in mijn oren! Ik ben gek op ontbijt. Van de ontbijtjes thuis maak ik kunstwerken, maar buiten de deur ontbijten is nog net wat meer speciaal. Daarom ben ik speciaal naar Amsterdam geweest om te ontbijten bij The Breakfast Club.

Bij The Breakfast club in Amsterdam kan je terecht voor een lekker all-day ontbijt of lunch in de stijl van o.a. Parijs of New York. Ga ’s ochtends vroeg naar The Breakfast Club, ze zijn al vanaf 8.00 uur open, en kies een ontbijt met een verse sap, smoothie of een goede bak koffie om de dag goed mee te starten. Geen vroege vogel? Lucky you! Ze serveren toch all-day breakfast.

Ontbijten doe je bij The Breakfast Club in Amsterdam

Ze staan bekend om hun heerlijke American style pancakes en goede broodjes. Iedereen is toch gek op een goede menukaart? Ik koos dan ook voor de pannenkoekjes en deze smaakte heerlijk. Precies zoals een American Pancake moet zijn. Zacht, klein en vullend. Je kunt de dag ook beginnen als een echte Londense met toast of als een Parisienne met croissants. Het is dat ik van zoetigheid houd anders had ik ook niet kunnen kiezen! Dat is maar goed ook, want zoals het gezegde luidt: ‘Een goed begin is het halve werk!’. Het ontbijt bevat de nodige voedingsstoffen, geeft energie en is een gezonde start van de dag. The Breakfast Club is een uitstekende plek om je dag te beginnen.

The Breakfast Club in Amsterdam

After work borrels bij The Breakfast Club

Leuk om te weten, niet alleen voor een ontbijt of lunch kan je bij deze plek terecht. The Breakfast Club heeft nog een vestiging, namelijk op de Zuidas, en deze locatie vraagt om een iets ander menu. Aangezien de Zuidas dé plek is waar alle kantoorpanden staan haakt The Breakfast Club Zuidas hier prima op in: iedere donderdag en vrijdagmiddag/avond houden ze gezellige “after-work” borrels. Denk aan mimosa’s, Jägermeister, dj’s, koude pils en goede wijn.

Meer informatie over The Breakfast Club in Amsterdam.

Openingstijden: Elke werkdag open van 8.00 tot 18.00 uur op de locaties Haarlemmerplein, Wibautstraat en Zuidas. Op de Bellamystraat zijn ze open van 08.00 tot 16.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 17.00 uur.
Adres: Haarlemmerplein, Wibautstraat, Zuidas en Bellamystraat in Amsterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply