The Harvest in Rotterdam
Nederland, Rotterdam, Zuid-Holland

Healthy hotspot in Rotterdam is net geopend: the Harvest!

Wessel, de eigenaar van The Harvest in Rotterdam, komt uit een echte ondernemersfamilie en ook zijn liefde voor eten, maar vooral groente is niet weg te denken. “Vroeger op de basisschool hadden we het project ‘het moestuintje’ daar was ik altijd super fanatiek in. Toen ik te oud werd voor dit project werd ik begeleider om kinderen te helpen met de moestuintjes”. Ook ondernemen zit in hart en nieren bij Wessel, want na z’n studie heeft hij een smoothiebar opgezet met een vriend. Uiteindelijk is hij voor zichzelf begonnen met een cateringbedrijf waar hij bij bedrijven de lunch, met heel veel groente bedient en hieruit is The Harvest ontstaan.

The Harvest in Rotterdam is een uniek concept waar wordt gewerkt met groenten van Nederlandse bodem.  Deze groenten zijn in een hip en nieuw jasje gestoken waar gerechten uit komen die wij niet hadden kunnen bedenken. Zo vinden de meeste mensen spruitjes niet minder lekker, maar het gerecht van The Harvest met geroosterde spruitjes wordt met liefde opgegeten door de klanten van het cateringbedrijf van Wessel. Wat zijn lekkerste gerecht is? “Je moet ze eigenlijk allemaal proeven, maar als ik echt moet kiezen vind ik de geroosterde groenten erg lekker en de bloemkool uit de oven,” vertelt Wessel. Zijn favoriete groente is broccoli. Vroeger als hij jarig was, mocht hij zijn favoriete gerecht kiezen en dan koos hij standaard voor broccoli. Wessel: “Ik ben gewoon gek op groente.”

A post shared by The Harvest (@theharvestnl) on

Niet elke groente is ieder seizoen verkrijgbaar en daarom werkt The Harvest zoveel mogelijk met producten die verkrijgbaar zijn in de verschillende seizoenen. Het voordeel hiervan is dat voor iedereen de beste gerechten serveert krijgt met de meest smaakvolle smaak en meer voedingswaarden bevatten. Zin in een goeie gezonde maaltijd? Dan kun je in het restaurant de ‘Harvest Bowl’ samenstellen voor tussen de €8 en €14.

The Harvest is te vinden op de Proveniersstraat in Rotterdam. Het is Wessel zijn droom om ook filialen in andere steden te openen. “Voor nu is het belangrijkst dat het restaurant goed staat, de gasten tevreden zijn en dat we heel veel plezier maken met het team, maar dromen mag altijd natuurlijk!” De opening van The Harvest is op zaterdag 9 juni 2018 van 11:30 – 21:00 uur. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd!

Meer informatie over The Harvest in Rotterdam

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:30 tot 21:00 uur
Adres: Proveniersstraat 36 in Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply