The Streetfood Club Utrecht
Nederland, Uncategorized, Utrecht, Utrecht

The Streetfood Club in Utrecht: lik je vingers af en kijk je ogen uit

Als je de nieuwste hotspots in Utrecht een beetje in de gaten houdt, kan het haast niet anders dan dat je inmiddels al van The Streetfood Club gehoord hebt. In deze kleurrijke club, op het Janskerkhof in hartje Utrecht, kunnen zowel je smaakpapillen als je ogen hun geluk niet op. De menukaart is namelijk niet alleen om van te watertanden, ook het interieur is er eentje waar je u tegen zegt. Is je nieuwsgierigheid al gewekt?

Bij The Streetfood Club kun je van 10:00 uur ’s ochtends tot en met middernacht terecht voor heerlijke hapjes en drankjes. Overdag geniet je van het all day brunch-menu. Pancakes, wafels, açai en poké bowls… Het staat er allemaal op.

The Streetfood Club Utrecht

Maar eigenlijk begint het feest pas echt aan het einde van de middag, wanneer de streetfoodkeuken haar luiken opent. De mix van Aziatische en Zuid-Amerikaanse gerechten zouden je haast keuzestress bezorgen, maar het shared dining-concept maakt gelukkig dat niet alleen van je eigen, maar ook van het bordje van je tafelgenoten kunt genieten. Of je nou de voorkeur geeft aan vlees, vis of iets vegetarisch, The Streetfood Club serveert écht voor ieder wat wils. En vergeet ook vooral niet om een blik te werpen op de uitgebreide cocktailkaart, want ook daar hebben ze hun best op gedaan.

The Streetfood Club Utrecht

Instagramwaardige plaatjes schiet je bij The Streetfood Club

Met al dat lekkers zou je denken dat om je heen kijken wel het laatste is waar je mee bezig bent tijdens een bezoekje aan The Streetfood Club, maar niks is minder waar. Vanaf het moment dat je binnenstapt kijk je je ogen uit. Een mix van roze, jungle, glas-in-lood, lederen zetels en neonlampen aan de muren geeft deze tent een niet-Nederlandse hipheid die je nergens anders vindt. Houd je telefoon maar in de aanslag, want het ene Instagramwaardige plaatje na het andere wil je hier vast en zeker vastleggen.

The Streetfood Club Utrecht

Meer informatie over The Streetfood Club

Openingstijden: 7 dagen per week van 10:00 tot 0:00 uur
Adres: Janskerkhof 9 in Utrecht

Dit artikel is geschreven door gastblogger Danielle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply