Karibu Café Utrecht
Nederland, Utrecht, Utrecht

Haal je All Day Brekkie bij Utrechts nieuwste hotspot Karibu Café

Ben je ook zo’n fan van all day breakfast? Bij Utrechts nieuwste hotspot, Karibu Café, weten ze als geen ander hoe ze daar invulling aan moeten geven. Zowel vroege vogels als de latere dagstarters komen hier aan hun ontbijttrekken en wij vertellen je waarom ook jij hierheen zou moeten willen.

Een klein stukje Afrika in Utrecht – dat is wat je vindt bij Karibu Café. Deze nieuwe, Utrechtse, hotspot omschrijft zichzelf als een urban jungle en dat is ook precies waar je denkt beland te zijn wanneer je binnenstapt. Gegroet door het vriendelijke personeel en omringd door de vele planten en felgekleurde zitzakken, voel je je direct thuis.

Karibu Café Utrecht

Een menukaart vol powerbrekkies bij Karibu Café

Bij Karibu Café kun je terecht voor een All Day Brekkie – de Zuid-Afrikaanse term voor ontbijt. De menukaart vol met ‘powerbrekkies’ bestaat uit precies de juiste mix tussen healthy food, zoetigheden en fijne drankjes. Ze hebben een heuse juicebar waar je de meest lekkere verse sapjes scoort en de versgebakken taartjes staren je al aan vanaf de toonbank. Maar ook pancakes, gezonde breakfast bowls en eieren in alle soorten en maten behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van de ‘Build Your Own Brekkie‘? Het is duidelijk dat wereldwijde invloeden hier hun werk hebben gedaan!

Karibu Café Utrecht

Wil je na je powerbrekkie nog even blijven hangen? Ook daar is aan gedacht. In de Digital Nomad-hoek vind je voldoende tafels en stoelen om zo lang te blijven werken als je wilt. Het publiek dat haar weg vindt naar Karibu Café is dan ook een gezellige mix: mensen die komen voor een ontspannen ontbijtje, vrienden of collega’s die elkaar ontmoeten onder het genot van een goede kop koffie en freelancers die lekker een middagje komen flexwerken. Vergeet ook niet om je heen te kijken naar het exotische interieur!

Meer informatie over Karibu Café

Openingstijden: Woensdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:00 uur geopend en zaterdag en zondag vanaf 9:00 tot 16:00 uur geopend.
Adres: Oudenoord 330 in Utrecht

Dit artikel is geschreven door gastblogger Danielle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply