Valentijnsdag in Amsterdam
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

Valentijnsdag in Amsterdam: 9x de leukste tips

Morgen is het Valentijnsdag en dat betekent dat we massaal de liefde vieren. Of je nou in een relatie zit of vrijgezel bent, de liefde vieren kan nooit kwaad. Niets zo leuk als de romanticus in jezelf naar boven halen en je significant other verrassen met een etentje, met een vriend(in) een cocktail te drinken of je stoute schoenen aan te trekken en te gaan speeddaten. Hier moet je zijn voor Valentijnsdag in Amsterdam!

Het interieur straalt al liefde uit: MaMa Kelly

MaMa Kelly komt oorspronkelijk uit Den Haag maar heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam die een en al liefde uitstraalt. Het is er compleet roze! Op het menu staat kreeft en kip. Wil je het romantisch aanpakken kies dan de oesters, drink een fijne cocktail en geniet van de avond.

Mama Kelly – Olympisch Stadion 35, Amsterdam

A post shared by foodhallen (@foodhallen) on

De Foodhallen worden de Flirthallen

De Foodhallen worden omgetoverd tot de Flirthallen. Single of niet single, dit is the place to be! Wat kan je verwachten? Je kunt de bartenders daten, cupido loopt rond en die kan een love message voor je doorgeven, je kunt getrouwd zijn voor een dag en er is live muziek. En natuurlijk kan je genieten van het heerlijke eten, de zoetigheden, biertjes en overheerlijke cocktails. Klinkt perfect, toch?

De Hallen – Bellamyplein 51, Amsterdam

Ga voor Valentijnsdag in Amsterdam naar de rooftopbar van het W Hotel Amsterdam

De rooftopbar van het W hotel Amsterdam, W Lounge, heeft een geweldig uitzicht en je kunt hier terecht voor fijne cocktails. Deze bar is heel centraal gelegen (midden in Amsterdam!), ze hebben een rooftop pool dat verwarmd is en het uitzicht is hier geweldig. Neem je date, je lover of gewoon een vriend(in) hier mee naartoe voor een spectaculaire avond. Fun fact: de cocktails zijn bedacht door Spraakwater Cocktails.

W Amsterdam – Spuistraat 175, Amsterdam

Maak een romantische wandeling door het Vondelpark

Het Vondelpark, wie kent het niet? Als je in Amsterdam woont hoef ik geen uitleg te geven, maar als je buiten Amsterdam woont dan is dit toch wel een leuke tip. Neem je date of lover mee naar het Vondelpark, haal een koffie of chocolademelk to go en ga romantisch wandelen. Niets zo fijn als een wandeling door een park.

Maak een tocht door de grachten van Amsterdam met Stromma

Hij mag niet achterblijven in dit Valentijnsdag in Amsterdam artikel: maak een tocht door de grachten op een boot. Nu organiseert Stromma een speciale rondvaarteditie voor Valentijnsdag. Je kunt aan boord genieten van een speciaal Valentijnsdiner. Heb je al gegeten? No issue: je kunt ook een Cheese & Wine cruise doen of een Cocktail Cruise. Zo kan je ondertussen genieten van de prachtige lichtjes waarmee de stad is versierd en is het ontzettend romantisch.

A post shared by Taiko (@taikorestaurant) on

Geniet van een zeven (!) gangen menu bij Taiko Amsterdam

Je kunt maar liefst zeven gangen dineren bij Taiko. En trouwens, het allerleukste: je krijgt een fortune cookie en als daar de tekst “Happy Valentine’s Day – Your room is confirmed” in staat dan mag je overnachten in het Conservatorium Hotel.

Taiko Amsterdam – Van Baerlestraat 27, Amsterdam

Geniet van Valentijnsspecials bij Sushisamba

Sushisamba ligt aan de grachten en hun menu is een combinatie van Japanse, Braziliaanse en Peruviaanse invloeden. Bijzondere ervaringen zijn hier gegarandeerd! Je kunt bijvoorbeeld een lobster gyoza eten, toro tarare of kies een quinoa tobanyaki.

Sushisamba – Max Euweplein 64, Amsterdam

Ga speeddaten en ontmoet nieuwe mensen

Zin in een gekke avond? Ga speeddaten! In hotel Arena kan je 20 tot 25 singles ontmoeten op een leuke en grappige manier.

Speeddaten in Hotel Arena – ‘s-Gravenzandestraat 55, Amsterdam

Ga voor Valentijnsdag in Amsterdam naar The Duchess en geniet van een Royal Afternoon Tea

Last but not least: ga voor een Royal Afternoon Tea bij the Duchess. Hun winter afternoon tea is echt geweldig, je krijgt een gevarieerd aanbod waarbij je urenlang vol zit. Kan je meteen een fijne wandeling maken door het Vondelpark om uit te buiken!

The Duchess – Spuistraat 172, Amsterdam

Valentijnsdag in Rotterdam of Den Haag vieren? Dat kan! We zetten in Valentijnsdag in Rotterdam: 9x de leukste tips allerlei leuke plekken in Rotterdam op een rij. Liever Den Haag? Op deze 9 plekken kan je heel romantisch uiteten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply