verse patat den haag
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

3x verse patat Den Haag

Een patatje op z’n tijd blijft lekker! Zelfgemaakte verse patat is nog nét iets specialer. Daarom 3x keer verse patat Den Haag: Frietwinkel, Friet District en Frites Atelier Amsterdam.

3x verse patat Den Haag

Patat eten, daar zijn we gek op. Er is zo veel keuze waar je je verse patatje kunt halen en daarom zetten wij 3 plekken op een rij waar je echt moet zijn om te genieten van een verse patat.

Heerlijke verse patat bij Friet District

In de Prinsestraat bij Friet District kan je heerlijke verse patat kopen. Ik heb hier een patatje met truffelmayonaise besteld, lekker met de aardappelschil en een dot saus. Smullen maar! Naast de verse patat kan je ook hamburgers, hotdogs, diverse kroketten en ijs bestellen. Het mooiste: alles is helemaal biologisch! Daarbij is het ook een gezellige en sfeervolle locatie. Eenvoudig, maar huiselijk ingericht.

Een patatje met saus kost bij Friet District €3,50.
Meer informatie over Friet District
Openingstijden: Dinsdag tot zondag open vanaf 11:30 tot 21:00 uur
Adres: Prinsestraat 73 Den Haag

verse patat den haag

Verse patat van sterrenchef Sergio Herman bij Friet Atelier Amsterdam

Deze tweede friettent bevindt zich op een hele leuke locatie: midden tussen alle kledingwinkels in Den Haag. Sterrenchef Sergio Herman is verantwoordelijk voor het menu. Ze verkopen hier heerlijke frites waarbij je uit verschillende sauzen kan kiezen zoals béarnaise, classic, basilicum, truffel en peper. Naast deze friet serveren ze de ‘Specials on top’, hierbij heb je keuze uit een heerlijke Vlaamse stoverij of de New York Pastrami. Heb je tijdens het winkelen even trek in een lekkere snelle hap, ga dan naar Friet Atelier Amsterdam!

Een verse patat met saus kost bij Friet Atelier Amsterdam €5,00.
Meer informatie over Friet Atelier Amsterdam
Openingstijden: Maandag tot en met zondag: 11:00 – 20:00 en donderdag tot 22:00 uur.
Adres: Venestraat 7 Den Haag

verse patat den haag

Een enorm scala aan toppings bij BIK Frietwerk

De derde friettent bevindt zich op de Turfmarkt en dit is niet zomaar een frietwinkel. Je eet verse patat met een enorm scala aan toppings. Zo heb je bijvoorbeeld de BIK Pulled Pork, een bakje ambachtelijk friet waar je je vingers bij aflikt met daarboven op langzaam gegaard varkensvlees, gemarineerd in kruidige bbq saus met lenteritje en cole sla. Maar ze hebben ook de BIK Kibbeling of een verse patat met stoofvlees! Er is echt genoeg keus en het smaakt heerlijk, het is een bijzonder patatje wat een keer wat anders is dan normaal.

Een verse patat met topping kost bij BIK Frietwerk €6,90.
Meer informatie over BIK Frietwerk
Openingstijden: Maandag tot en met zondag: 11:30 – 20:30 uur.
Adres: Turfmarkt 228 in Den Haag

verse patat Den Haag

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply