waffelicious in eindhoven
Eindhoven, Nederland, Noord-Brabant

So delicious, that Waffelicious

Er is een nieuwe hotspot in town: Waffelicious in Eindhoven! Hier word ik helemaal blij van. Wat deze tent bijzonder maakt is dat er in Eindhoven nog niet zo veel, of misschien bijna nergens, hotspots die dit product uitgebreid verkopen. Een pluspunt dus voor originaliteit.

De naam zegt gewoon genoeg. Ze verkopen wafels. Denk niet aan de Luikse of Brusselse wafels. Denk wel een beetje aan de Amerikaanse wafels, alhoewel ze die southern style wafel met gefrituurde kip en andere hartige toppings niet hebben.

waffelicious

Bij Waffelicious kun je wafel eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of diner. Ze hebben zoete variaties van wafels die je daar kunt eten of meenemen. Eerlijk gezegd vind ik het een prima concept, want ik ben een geboren zoetekauw. Waffelicious is zeker een van mijn food heavens in Eindhoven.

Waffelicious en bubbelicious

Op het menu staat twee soorten wafels. Wafels die bij ons al bekend is en bubbelicious. De laatste kun je bestellen als je de wafels wilt meenemen. Het ziet er in ieder geval anders uit. Deze wafel is een nieuwe trend wafel die oorspronkelijk uit Hongkong komt. Daarnaast heeft Waffelicious ook shakelicious. Dat is een grote milkshake met allerlei toppings en extra’s. Ik vind het lekker maar na een paar slokjes heb ik echt genoeg. Een tip om te delen met je tafelgenoten.

waffelicious in eindhoven

Deze tent krijgt zonder twijfel hoge cijfers van kinderen, mijn dochter in ieder geval wel. Maar wees gerust, het is geen plek waar alleen maar moeders met kinderen die daar zitten, juist voor jonge hippe volwassenen. Dus no worries, je zal geen gekrijs van een baby of een kind horen. Nou, behalve als ik er ben. Haha!

Welke kies je?

Hoe kies je van al die verschillende toppings? Ik begin eerst met het beleg. Je kiest tussen, chocolade pasta, speculoos, pindakaas en nog veel meer. Daarna kies je iets gezonds, de fruit. Ik vind aardbeien en banaan het lekkerst. Vervolgens nog een zoete topping zoals kinder bueno, oreos, toffee en nog talloze meer. And last but not least, kies je het ijsje.

waffelicious in eindhoven

Mocht je in Eindhoven zijn en kan de zoete verleiding niet staan, kom even Waffelicious langs. Het is makkelijk te vinden in het centrum van Eindhoven.

Meer informatie over Waffelicious in Eindhoven

Openingstijden: maandag tot en met donderdag en zaterdag geopend van 11:00 tot 20:00 uur. Vrijdag geopend vanaf 11:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 20:00 uur.
Adres: Nieuwstraat 10, 5611 DB, Eindhoven

Dit artikel is geschreven door gastblogger Yulia.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply