Walter Benedict
Den-Haag, Nederland, Zuid-Holland

Walter Benedict op je must-visit lijst

Een keer in de maand spreek ik met een vriendin af om te ontbijten in Rotterdam of Den Haag. Deze keer was Den Haag aan de beurt! Op onze must-visit lijst stond al een lange tijd Walter Benedict. Bijna elke food blogger heeft deze hotspot op zijn of haar lijstje staan. Walter Benedict is te vinden op de chique Denneweg tussen vele andere leuke hotspots. Dit is een aanrader voor ieder moment van de dag, of je nu een hapje gaat eten, lekker gaat borrelen of met een kopje koffie en de krant aan tafel zit.

Walter Benedict

Wat kan je verwachten bij Walter Benedict? Binnen is het interieur een mix van hout en bakstenen, met een klassieke bar en industriële lampen. Bij mooi weer kun je hier ook heerlijk buiten genieten van het zonnetje of een drankje doen in het tropische tuintje achterin! Er hangt een relaxte, fijne sfeer binnen en je kan er vanaf 09:00 uur al terecht voor een heerlijk ontbijtje. Ook hebben ze het concept all day breakfast. Laat ik hier nu net gek op zijn! Ben jij geen vroege vogel? Niet getreurd dus, je hebt namelijk tot 16.00 uur de tijd om te genieten van het ontbijt bij Walter Benedict.

Walter Benedict

All day breakfast bij Walter Benedict

Van deze menukaart word ik heel blij. Je kan bij Walter Benedict terecht voor het standaard Franse ontbijtje of go healthy voor de yoghurt met vers fruit, muesli & noten. Natuurlijk staan er ook pannenkoeken, toast avocado en scrambled eggs op het menu. Maar wat dit menu speciaal maakt zijn de gepocheerde eieren! Een heerlijke ontbijtje voor wie eens wat anders wil, maar wel lekkere trek heeft in ei. Ga voor de eggs benedict: gepocheerde eieren op briochebrood met ham & hollandaisesaus. Wil je wat luxers? Kies dan de eggs royale: dit zijn gepocheerde eieren op briochebrood met zalm, haringkaviaar en hollandaisesaus. Je hebt ook nog een andere variant: eggs florentine met spinazie.

Walter Benedict Walter Benedict

Met de lunch worden warme gerechten geserveerd maar ook uitgebreide belegde broodjes en salades. In de avond kun je onder andere smullen van een plateau met camembert, chèvre onetik en Hollandse brokkelaar. Er is genoeg diversiteit voor een heerlijk voorgerecht en als hoofdgerecht is er keuze van vlees tot vis.

Meer informatie over Walter Benedict

Openingstijden: Maandag tot en met zondag geopend van 09:00 tot 23:00 uur.
Adres: Denneweg 69A in Den Haag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply