Wasbar in Gent
België, Gent

Gezelligheid, heerlijke drankjes én je was doen bij Wasbar in Gent

Wanneer ik een weekend weg ga of een nieuwe stad bezoek, dan ga ik altijd op zoek naar de allerleukste plekken om te bezoeken. In maart bezocht ik Wasbar in Gent, een plek die centraal gelegen is in het historische centrum van de stad en echt een aanrader is die je niet mag overslaan. Ik vertel je waarom.

Met twee locaties in de mooie stad Gent kan je er bijna niet omheen. Ik bezocht de locatie aan de Korenmarkt en kwam voor een warme koffie om mezelf op te warmen, want op de dag van mijn bezoek sneeuwde het enorm en vroor het. Niets zo lekker als een warme drank terwijl je geniet van de omgeving waarin je je bevindt én ook nog naar buiten kijkt terwijl de sneeuw langzamerhand naar beneden dwaalt. Behalve het feit dat je hier terecht kunt voor een warme versnapering, samen met een zoete lekkernij, kan je hier dus ook je was doen. De naam zegt het eigenlijk al! Voor €5,- kan je hier je was doen, en ook het drogen kost je €5,-. Je betaald, ongeacht de tijd, dit bedrag. Op maandag betaal je zelfs maar €5,- voor wassen én drogen. En het beste? Je kunt gewoon gebruik maken van hun wasmiddel. Wat een deals!

Wasbar in Gent 3 Wasbar in Gent 3

Je kunt bij Wasbar terecht voor je was, maar óók natuurlijk voor lekkere, zoete versnaperingen. Zo kozen mijn vriendin en ik een overheerlijke brownie en namen we een cappuccino Wasbar, waarbij je marshmallows krijgt. Het is heel huiselijk ingericht bij deze hotspot, je voelt je er direct thuis door het leuke meubilair, de spelletjes die klaarliggen om te spelen, de goede koffie je kunt drinken en het vriendelijke personeel. Een echte aanrader als je deze mooie stad bezoekt!

Meer informatie over Wasbar in Gent

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur tot 18:00, zaterdag en zondag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur.
Adres: Nederkouter 109 en Korenmarkt 27 in Gent

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply